ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ! Βίντεο


  Συγκλονίζει η προφητεία Γέροντα των Αγράφων, που έναν και πλέον μήνα πριν τα Συλλαλητήρια και όταν τίποτε δεν φανέρωνε τις απίστευτες εξελίξεις και την πρωτοφανή λαοθάλασσα που θα μαζευόταν γύρω από το άγαλμα - μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, είχε μιλήσει για πνευματική στρατιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου που θα μπει στην Πόλη και θα φέρει την αναλαμπή του Ελληνισμού, της Ρωμιοσύνης

Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
  Η αποκάλυψη αυτή έγινε από τον Δημοσιογράφο και Θεολόγο, εκδότη του "Στύλου Ορθοδοξίας" Στυλιανό Μακρή, στην εκπομπή του "Ορθόδοξες (δια)Μαρτυρίες" στην "Οδύσσεια TV", στις 18-12-2017.

   Δείτε το βίντεο:

  Στ. Μακρής:  "Έχουμε τον Μέγα Αλέξανδρο εκεί ως σήμα της εκπομπής, του Στρατάρχη, για τον οποίο ακούσατε προχθές και από το στόμα του Γέροντα ασκητή, ότι θα ηγηθεί των πνευματικών δυνάμεων, που θα μπουν στην Πόλη! Στην Πόλη θα μπουν ο Ελληνικός Στρατός, αλλά θα προηγηθούν οι πνευματικές δυνάμεις, για να καθαρίσουν την Πόλη από τα "ταγκαλάκια"*. Αυτά μας είπε ο παππούλης, τον οποίο είδαμε πριν λίγες ημέρες"!  (*ταγκαλάκια: δαιμόνια, που επισωρεύτηκαν εκεί από την ισλαμική άλωση της Κωνσταντινούπολης)

Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ
   Αργότερα επίσης, ο Στυλιανός Μακρής και συνεχίζοντας για τον Γέροντα των Αγράφων, θα γράψει στον "Στύλο Ορθοδοξίας", υπό τον τίτλο "Γέροντας ἀσκητὴς τῶν Ἀγράφων: Ὁ οὐρανὸς μίλησε... Ο Μ. Ἀλέξανδρος θὰ ἡγηθεῖ τῶν πνευματικῶν δυνάμεων καὶ θὰ ἀνατρέψει τὴν κατάσταση":

"Γιατί ὁ Θεὸς ἔχει ἤδη ἀποφασίσει τόσο γιὰ τὴν τύχη τῶν Σκοπίων, ὅσο καὶ γιὰ τὴν τύχη ὅλων αὐτῶν ποὺ πιστεύουν πὼς θὰ καπηλευτοῦν ρόλους ποὺ ἀνήκουν σὲ Ἐκεῖνον. Καὶ ὁ Ἰησοῦς Χριστός, ὅπως μᾶς ἀποκάλυψε γέροντας ἀσκητὴς ἀπὸ τὰ Ἄγραφα ὅρη, ἔχει ἀναθέσει τὴν ἡγεσία τῶν πνευματικῶν δυνάμεων ποὺ θὰ ἡγηθοῦν τῆς ἀναλαμπῆς τῆς ρωμηοσύνης, στὸν στρατηλάτη Μ. Ἀλέξανδρο"!

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
   Από τα παραπάνω, δύο είναι οι συγκλονιστικές διαπιστώσεις που αμέσως κάναμε πραγματικά συγκινημένοι: 

   Η πρώτη αφορά το ίδιο το έμβλημα - σήμα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, που δείχνει τον Μέγα Αλέξανδρο υπό τον Βουκεφάλα, να φέρει τον Δικέφαλο Αετό του Βυζαντίου! Συμβολίζοντας έτσι την αδιάσπαστη εθνική, ιστορική και πνευματική συνέχεια και ενότητα των Ελλήνων, με βάση τις δύο μεγάλες και ένδοξες Αυτοκρατορίες μας: του Μεγάλου Αλεξάνδρου (Αλεξανδρινή - Ελληνιστική) και του Μεγάλου Κωνσταντίνου (ΕλληνοΧριστιανική - Βυζαντινή)! Την προ Χριστού και την μετά Χριστόν.

  Μάλιστα στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη (δείτε εδώ) κάνουμε ιδιαίτερο λόγο για αυτές, αναφέροντας και τη λεγόμενη "Μακεδονική Δυναστεία", που ξαναέδωσε ζωή και λάμψη στο Βυζάντιο, π.χ. με τον Βασίλειο Β΄, αλλά και "ανάβουμε" ευλαβικά ξανά τα καντήλια στον Μυστρά, με την σκέψη στην Κωνσταντίνου Πόλη! (Δείτε ιστορική Διακήρυξη Μακεδονικού Κόμματος για τα δικαιώματά μας σε Πόλη και Αγια - Σοφιά, το 2016 - Οι λόγοι που την επέβαλαν θα αναλυθούν όταν θα πρέπει...)

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
   Όταν σχεδίαζα (επιτρέψτε μου το α΄ ενικό) το διπλό αυτό έμβλημα, Αλέξανδρος και Δικέφαλος, Μακεδονία και Βυζάντιο, ούτε καν περνούσε από το μυαλό μου ότι μπορούσε να υπάρχει μια τέτοια προφητεία. Μια τέτοια Πρόνοια. Τώρα όμως, καταλαβαίνετε και εσείς όλοι, μέλη και φίλοι, το πώς νιώθω! Το πώς νιώθουμε! Το πώς αναζωογονούμαστε και θεριεύουμε!

   Γιατί το ελληνικό έμβλημά μας και το ελληνικό όνομά μας και οι στόχοι μας, φαίνεται πως δεν έγιναν καθόλου τυχαία. Έρχονται από το παρελθόν για να ετοιμάσουν το μέλλον! Τη μεγάλη Αναγέννηση και την μεγάλη Αναλαμπή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, όπως ακριβώς την οραματιζόμουν, όταν "πελεκούσα" το έμβλημά μας στο ψηφιακό χαρτί, βγαλμένο βαθιά μέσα από την ψυχή μου!

   Και τώρα, τι να πω; Παρά μονάχα "Δόξα Σοι Κύριε Παντοδύναμε" και "Χαίρε Στρατηγέ Υπέρμαχε, Αγία Σκέπη των Ορθοδόξων Ελλήνων, της Πόλης σου και πάλι, Θεοτόκε"...

ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Πανέμορφη φωτογραφία που ταξιδεύει σε όλη τη γη και καλεί και πάλι τους Έλληνες στη μεγάλη χαρά και δόξα
   Αλλά υπάρχει και δεύτερη, επίσης συγκλονιστική διαπίστωση, που αφορά τα απίστευτα μεγάλα και πολυάνθρωπα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, που έγιναν ξαφνικά, από το τίποτα και το πουθενά, από έναν λαό που μέχρι προχθές θεωρούνταν από όλους νεκρός και χαμένος!

   Από έναν λαό που αναστήθηκε λες, που ξεμαρμάρωσε (δείτε εδώ) κυριολεκτικά, ερχόμενος από όλες τις γωνιές της χώρας στη Θεσσαλονίκη, για να μαζευτεί γύρω από τον Αλέξανδρο τον Μέγα! Τον αρχαίο και ανίκητο βασιλιά του, ξανακάνοντάς τον και πάλι μπροστάρη - κριάρι, για να οδηγήσει συν Θεώ τους Έλληνες, στη συντριβή των κάθε είδους "Δαρείων" που μας απειλούν και μας καταστρέφουν!
   
  Ο Γέροντας ασκητής των Αγράφων όμως, φαίνεται πως μίλησε περί τις 15 Δεκεμβρίου 2017, όταν κανείς δεν υποπτευόταν καν το τι θα συνέβαινε, όταν κανείς δεν διανοούνταν να μιλήσει δημόσια για "συλλαλητήριο", όταν κανείς δεν μπορούσε, ούτε στα πιο τολμηρά του όνειρα, να φανταστεί την ανθρωποθάλασσα των Ελλήνων να φτιάχνει "ωκεανούς" γαλανόλευκων Σημαιών, με τον κατάλευκο Σταυρό του "Εν τούτω Νίκα", του Αγίου και Μεγάλου Κωνσταντίνου!

ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ
   Να λοιπόν που τώρα, το 2018συναντήθηκαν θαυμαστά για πρώτη φορά στα νεώτερα χρόνια, οι δύο ελληνικές Αυτοκρατορίες! Ο Αλέξανδρος και ο Κωνσταντίνος, ο γιος της Ελληνίδας Αγίας Ελένης από το Δρέπανο της Βιθυνίας Μικράς Ασίας! Η Μακεδονία και το Βυζάντιο! Ο Ήλιος και ο Δικέφαλος! Το Σπαθί και ο Σταυρός! Οι δύο Έλληνες Βασιλείς και Αυτοκράτορες, που άλλαξαν την πορεία όλου του κόσμου!

  Γιατί ο προφητευμένος από την Παλαιά Διαθήκη Αλέξανδρος (δείτε εδώ) ελευθέρωσε ολόκληρη σχεδόν την Ασία και την Αίγυπτο από την Περσική Σκλαβιά και το πνευματικό σκοτάδι, φέρνοντας το φως του Ελληνικού Πολιτισμού σε κάθε χωριό και πόλη της Ανατολής! Σε κάθε καρδιά και βλέμμα! Απλώνοντας την Ελληνική Γλώσσα ως την Ινδία και τη Βακτριανή! Για να μπορέσει έτσι, χάρη στην θαυμαστή Πρόνοια του Θεού, να απλωθεί πάνω της αργότερα, το χαρμόσυνο Ευαγγέλιο της σωτηρίας και της αγάπης, γραμμένο μάλιστα στην ελληνική μας γλώσσα! Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένα εργαλείο, ένα "αλέτρι" στα χέρια του ίδιου του προσεχώς ερχόμενου Χριστού, ώστε να οργωθούν οι καρδιές των ανθρώπων, για να έρθει έπειτα Εκείνος να ρίξει τον σπόρο της αιωνιότητας και του Παραδείσου σε καλή γη! Για αυτό το έργο του, τη διασπορά της Ελληνικής Γλώσσας, της Γλώσσας του Ευαγγελίου, οι Γέροντες στο Άγιον Όρος θεωρούν τον Αλέξανδρο "σεσωσμένο", όπως μας είπαν κάποτε!

   Ο δε Άγιος και Μέγας Κωνσταντίνος, στην Ελλάδα και την Ανατολή του Μεγαλέξανδρου στήριξε ακριβώς την Αυτοκρατορία του, καθώς θα ήταν εκείνος, που θα ελευθέρωνε την ανθρωπότητα από τους ανηλεείς διωγμούς των Ρωμαίων κατά των Χριστιανών, απλώνοντας την χαρά και ειρήνη! Ελευθερώνοντας κατ΄ ουσίαν τον ίδιο τον Ελληνισμό από τον εκχυδαϊσμό και τη σκλαβιά της Ρωμαιοκρατίας, εναντίον της οποίας είχαν γίνει πολλές επαναστάσεις στη Μακεδονία! Το πιο ατόφιο, ανυπότακτο και δοξασμένο κομμάτι του Ελληνισμού!

   Ο Αλέξανδρος ήταν ο προ Χριστού "Κωνσταντίνος" και ο Κωνσταντίνος ήταν ο μετά Χριστόν "Αλέξανδρος"! Δύο μεγάλες Αυτοκρατορίες! Δύο μεγάλοι Έλληνες, μια μεγάλη πια συνάντηση! Που ο δρόμος της, όπως αποκαλύπτει ο Γέροντας ασκητής, τελειώνει στην Πόλη! Για τη νέα λαμπρή περίοδο της ενιαίας και αδιαίρετης Ελληνοσύνης! Του Ορθόδοξου και ευλογημένου Ελληνισμού! Του Αλεξανδρο-Βυζαντινού Πολιτισμού!

   Ας μην ξεχνούμε άλλωστε, πως ο πρώτος Έλληνας που προσκύνησε ευσεβώς τον αληθινό Θεό, ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος, μέσα στον Ναό των Ιεροσολύμων! Όπου τον έβαλαν οι Αρχιερείς των Ιουδαίων, γνωρίζοντας την Προφητεία του Δανιήλ! Και όπου δεν μπήκε ποτέ κανείς ξένος! Αυτό το συνταρακτικό γεγονός το πιστοποιεί και ο ίδιος ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος.

   Και ο πρώτος Έλληνας που έμαθε για την δύναμη του Τιμίου, Ζωοποιού και Ανίκητου Σταυρού και τον έκανε Σημαία του, ήταν ο Άγιος και Μέγας Κωνσταντίνος, όταν έξω από τη Ρώμη, στις 27 Οκτωβρίου του 312 μ.Χ., αντίκρυσε στον ουρανό το μέγα θαύμα και μήνυμα του "Εν τούτω Νίκα"! Για αυτό ορθώς στις 27 Οκτωβρίου εορτάζει η Ελληνική Σημαία!

  Και δείτε πια, πώς οι Γαλανόλευκες Σημαίες του "Εν τούτω Νίκα", περικύκλωσαν στην Θεσσαλονίκη τον Μέγα Αλέξανδρο! Ένα συγκλονιστικό γεγονός για όποιον μπορεί να εννοήσει! Για όποιον μπορεί να δακρύσει! Για όποιον μπορεί να δει παρατεταγμένες και ενωμένες τις δύο Αυτοκρατορίες του Ελληνισμού εν έτει 2018 μ.Χ.

  Για όποιον μπορεί να καταλάβει πια το τι σημαίνει το έμβλημα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! Τη νέα, μεγάλη πνευματική και ηθική στρατιά του Ελληνισμού! Αυτού που με θαύμα κυριολεκτικά του Θεού, μαζεύτηκε στις 21-1-2018 μ.Χ. γύρω από τον "ηγέτη των πνευματικών δυνάμεων που θα μπουν στην Πόλη"! Και αυτό γιατί οι Τούρκοι, που υποστηρίζουν τόσο τα Σκόπια, θα ανοίξουν σύντομα "τα κόλλυβα που έχουν στο ζωνάρι τους", χτυπώντας μας στη "φτέρνα" (νησιά), ενώ εμείς θα τους χτυπήσουμε στο "κεφάλι" (Πόλη)... Με στρατιά από Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο, Ηράκλειο, Βασίλειο, Βατάτζη και Παλαιολόγο, Ρήγα, τον άλλον Αλέξανδρο (Υψηλάντη), Παπαφλέσσα, Κολοκοτρώνη, Κανάρη και Μακρυγιάννη, Καποδίστρια, Δραγούμη, Μελά και Παλαμά, Καβάφη, Παπαδιαμάντη, Κόντογλου, Ελύτη, Μίκη και Σπανουδάκη, κι όλους εμάς που τους αγαπούμε, τους υπερασπιζόμαστε και τους ακολουθούμε! 

   Να λοιπόν που όλα αρχίζουν από εδώ! Από τη Μακεδονία, όπως τόσο σωστά προφήτευσε πριν χρόνια ο μακαριστός και αλησμόνητος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, λέγοντας:

   "Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα. Γιατί κάποια Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει"!

Ο ΛΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
Μνημείο του Κατσαντώνη στο χωριό Άγραφα με επιβλητική θέα
Εκεί πάνω είχε τα λημέρια του ο ανίκητος "λέων των Αγράφων"
 Τέλος, όπως γράφεται στον "Στύλο Ορθοδοξίας," ο Γέροντας ασκητής ζει στα Άγραφα, τα περήφανα βουνά που κρατούσε ελεύθερα ο αξεπέραστος για την παλικαριά του Κατσαντώνης, ο φόβος και ο τρόμος των Τουρκαλβανών και του ίδιου του Αλή Πασά!

   "Άγραφα" λέγονται - κατά μία άποψη - επειδή οι Τούρκοι δεν μπορούσαν να τα υποτάξουν, ώστε να εγγράψουν τα εκεί χωριά και οικογένειες στους φορολογικούς τους καταλόγους και έτσι τα άφησαν "άγραφα"...

 "Άγραφη" θα μείνει και η ατιμωτική Συμφωνία που ετοιμάζουν ξένοι και ντόπιοι με τα Σκόπια, την οποία όχι μόνο δεν θα υπογράψει ο Ελληνικός λαός, αλλά και θα επαναστατήσει αν χρειαστεί, θα γενεί "Κατσαντώνης και Μακρυγιάννης" (Μακρυγιάννης ήταν και το πατρικό του Κατσαντώνη και τον πατέρα του τον λέγαν Γιάννη Μακρυγιάννη), αν τον πιέσουν τυραννικά και ξεροκέφαλα, κάτι εγχώριοι και άθεοι "Αλή Πασάδες"... (άρθρο 120, παρ. 4 του Συντάγματος: H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"...
   
   Κι όποιος τολμά τώρα, ας έρθει να ζητήσει το άλλο Όνομα της Ελλάδας, που τη λένε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

                      Εν Μακεδονία
     Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 μ.Χ.
        (Ημέρα γέννησης του Ιωάννη Καποδίστρια το 1776
         Ημέρα θανάτου του Αυτοκράτορα Ηρακλείου το 641
         που πήρε πίσω τον Τίμιο Σταυρό από τους Πέρσες )
      για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*
                       Κωνσταντίνος
(σ.σ. Ακόμη και εάν ο γράφων δεν προφτάσει τις τρανές ώρες, εσείς, οι Έλληνές μου, συνεχίστε το μεγάλο όραμα! Τη μεγάλη πορεία! Μονοιασμένοι, με γέροντες και αγίους, με Άγιον Όρος και Ιστορία, με Αλέξανδρο και Βατάτζη, με Κωνσταντίνους και Ιωάννηδες, με Αγιο - Κοσμά, Πορφύριο και Παΐσιο, προς τον μεγάλο σκοπό της Ελληνοσύνης και των τάφων! Ο Αλέξανδρος πια μας ένωσε! Προχωρήστε λοιπόν σαν αδέλφια και αφήστε τον Θεό να μοιράσει σε καθένα το αξίωμα και το διακόνημα που θα χρειαστεί, ως την μεγάλη Λαμπρή του Γένους. Για να γίνει η χαρά και η συγκίνησή σας ουράνια! Για να δακρύσουν τάφοι και εικονίσματα! Για να σημάνουν "Ανάσταση" οι αιχμάλωτες της Αγια-Σοφιάς καμπάνες! Μα να θυμάστε πως έχετε ακόμη δρόμο. "Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες", "Γρανικούς και Γαυγάμηλα"! Μείνετε κοντά στη Σημαία του Σταυρού και θα γίνει Ασπίδα σας! Το όνομα του Χριστού δοξάζετε και θα μεριάζουν βουνά και θάλασσες! Την Παναγιά επικαλεσθείτε και θα ζήσετε τις ένδοξες μέρες του "ΟΧΙ" του ΄40! Και να θυμάστε, πως για να γίνετε καλύτεροι, ευλογημένοι Έλληνες, πρέπει πρώτα να γίνετε καλύτεροι Χριστιανοί! Χωρίς παρά φύσιν αμαρτήματα! Χωρίς βρισιές, ύβρεις και κακολογίες, που διώχνουν την Προστασία του Χριστού και την άτρωτη Σκέπη της Θεοτόκου! Την Αρετή ζητούσε και τιμούσε ο Αλέξανδρος! Την Αρετή ζητά και ο Ιωάννης! Αρετή και Τόλμη θέλει η Ελευθερία! Εν τούτω Νίκα! Άρχισε!)

1 σχόλιο:

  1. Ωραία αυτά και επίκαιρα έγιναν αίφνης.

    https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6923592_pagosan-oi-toyrkoi-epithetikes-kiniseis-apo-ellada-gallia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr