ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ POLITICO: ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ ΕΑΝ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ!


   Από το "παράθυρο" φέρνει ο Κυριάκος το Σκοπιανό στη Βουλή, αντί της "πόρτας" που προτίμησε ευθέως η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, καθώς φανερώνεται καθαρά πια πως δέχεται τη Σύνθετη Ονομασία που ετοιμάζει το ΥΠΕΞ, με όλα μαζί τα "παρελκόμενα", αρκεί να μπουν "πακέτο" στο Σύνταγμα των Σκοπίων! 

   Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ΝΔ, δια της ικανής πράγματι Ντόρας, είναι ο εφευρέτης της "Σύνθετης Ονομασίας", κάτι που δεν περιέχεται καν στην Ενδιάμεση Συμφωνία!

"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ"...
 "Η Ελλάδα πρέπει να δεχθεί την αλλαγή της ονομασίας της ΠΓΔ"Μ", μόνο ως μέρος μίας ευρύτερης συμφωνίας, που θα αναγκάζει τα Σκόπια να αλλάξουν το Σύνταγμα και να αποκηρύξουν τους αλυτρωτικούς ισχυρισμούς" δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ στο Politico (20-2-2018)! (σ.σ. τόσα χρόνια τους ...αποκηρύσσουν)

  "Πρέπει να είναι μια συμφωνία πακέτο»", διευκρίνισε και πρόσθεσε:

  "Όλα τα θέματα πρέπει να επιλυθούν ταυτόχρονα. Δεν αφορά μόνο το όνομα, αλλά τον αλυτρωτισμό, τις αλλαγές στα σχολικά βιβλία… Στο κάτω- κάτω της γραφής, αφορά την αλλαγή του Συντάγματός τους, για να διασφαλιστεί πως ό,τι συμφωνηθεί θα αντικατοπτρίζεται σε μία συνταγματική αλλαγή". (σ.σ. θα συμφωνηθεί η παράδοση του Ονόματος "Μακεδονία" με έναν γελοίο προσδιορισμό, δηλαδή η απαράδεκτη Σύνθετη Ονομασία)

  "Αν δεν είναι πρόθυμοι να αλλάξουν το Σύνταγμά τους τώρα, εμείς ως κόμμα δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε μία συζήτηση", τόνισε, πράγμα που σημαίνει πως αν αλλάξουν το Σύνταγμά τους τα Σκόπια, τότε εκείνος θα ψηφίσει την παράδοση του Ονόματος στη Βουλή... Έτσι δεν είναι κύριε Μητσοτάκη; Άσε που μπορεί να μας "μαλώσει" ο Τράμπ, αν δεν την ψηφίσουμε...

   Θα τους αφήσουμε ή θα τους σταματήσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr