ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΙΜΙΤΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΜΕ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ'' ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ''ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ''!


  Παντελώς απαράδεκτες, άθλιες και προσβλητικές για την Ελλάδα, την Ιστορική και Επιστημονική Αλήθεια, είναι οι "νέες"προτάσεις  Νίμιτς για το Σκοπιανό, όπως δημοσιεύονται σε ιστοσελίδα των Σκοπίων!

   Ο Νίμιτς φέρεται να κατέθεσε πέντε παραπλήσιες ονομασίες, με σκοπό μια από αυτές να πείσει την Ελλάδα να αποδεχθεί την αυτοκτονία της, τον διεθνή πολιτισμικό εξευτελισμό και την μελλοντική της διάλυση!

     Οι προτάσεις Νίμιτς είναι:

Republika Nova Makedonija (Δημοκρατία της Νέας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

Republika Severna Makedonija (Δημοκρατία της Βόρειας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

Republika Gorna Makedonija (Δημοκρατία της Άνω ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

Republika Vardarska Makedonija (Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Βαρδάρη) και

Republika Makedonija (Skopje) [Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σκόπια)]

Στη σύντομη μορφή τους τα ονόματα αυτά θα είναι αντίστοιχα:

Nova Makedonija (Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Severna Makedonija (Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)

Gorna Makedonija (Άνω ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)

Vardarska Makedonija *(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Βαρδάρη)

Makedonija (Skopje) [ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Σκόπια)]

ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ
 Και οι πέντε παραπάνω προτάσεις ονομασιών, έχουν κεντρικό και αμετακίνητο πυρήνα το ελληνικό Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και στολίζονται παραπλανητικά με ανούσιους προσδιορισμούς που συντηρούν τον Αλυτρωτισμό! Π.χ.:

  Το "Νέα" συνεπάγεται τη συγγενική "Παλαιά, Αρχαία ή Μητροπολιτική"

   Το "Βόρεια" τη Νότια "αλύτρωτη"

   Το "Άνω" την "Κάτω"

  Το "Βαρδάρη" την όλη "Μακεδονία" του Αξιού ποταμού ως τον Θερμαϊκό

  Το "Σκόπια" την "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης - "Αιγαίου"

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" Η ΓΛΩΣΣΑ

 Για τη Γλώσσα τώρα, ο Νίμιτς φέρεται να πρότεινε να ονομάζεται "Μακεδονική" ("Makedonski"), ή αλλιώς περιγραφικά "επίσημη γλώσσα της Δημοκρατίας Νέας, Βόρειας, Άνω, Βαρδάρη ή Σκοπίων ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", με δυνατότητα οι άλλες χώρες να επιλέξουν αν θα τα μεταφράζουν ή όχι...

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ/ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ
 Για την  Εθνικότητα (υπηκοότητα) προτείνονται από τον Διαμεσολαβητή δύο επιλογές. Είτε απλά  "Μακεδονική" ( "Makedonska"), είτε περιγραφική και ανάλογα με το τελικό όνομα: για παράδειγμα Εθνικότητα "της Δημοκρατίας Βόρειας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!

ΑΦΑΝΤΗ Η ΕΝΘΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ
  Η πολύ κρίσιμη Εθνότητα /Ταυτότητα δεν αναφέρεται προς το παρόν στο δημοσίευμα, ούτε η αλλαγή (=παραλλαγή) της Συνταγματικής Ονομασίας, που για τους Σκοπιανούς θεωρούνται "κλειδωμένα" και ζητήματα "αυτοπροσδιορισμού", σαν εκείνου που κάνουν οι Αρχαιοκάπηλοι, αυτοπροσδιοριζόμενοι σαν "ερασιτέχνες Αρχαιολόγοι" ή "εκτιμητές Αρχαιοτήτων"...

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
   Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, είναι αυτονόητο ότι απορρίπτει ασυζητητί κάθε προσβλητική πρόταση που περιέχει το άλλο όνομα της Ελλάδας, το όνομα δηλαδή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

   Οι διαβουλεύσεις είναι όμως σε εξέλιξη και κάποιοι στην Αθήνα, από όλα τα χρώματα και κόμματα, βιάζονται να δώσουν τη Μακεδονία μας για να ξεμπερδεύουν! Δεν είναι βλέπετε καμιά "φανέλα του Ολυμπιακού" ή κανένα "υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο", να έχει αξία... Η Μακεδονία είναι για κάποιους ένα βάρος, μια Ιστορία ένδοξη και απαιτητική που δεν μπορεί πια να σηκώσει η ξεπεσμένη, σύγχρονη, μνημονιακή Ελλάδα ή καλύτερα οι ξενόδουλοι διαχειριστές της!

    Λοιπόν; Θα τους αφήσουμε; 
Ή θα τους σταματήσουμε μια για πάντα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr