ΣΕ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΒΑΝΟΦ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ! Διάγγελμά του προς τον λαό


   Για άλλη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε! Το τεχνητό κρατίδιο, αποτελεί μια μικρογραφία της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Όπως εκείνη δημιουργήθηκε τεχνητά από τη Γαλλία σαν αντίπαλο δέος προς την ΑυστροΟυγγαρία και περιείχε αλληλοσυγκρουόμενες εθνότητες και θρησκείες, έτσι και το κρατίδιο δημιουργήθηκε επίσης τεχνητά από τους δυτικούς, μόνο και μόνο για να αφαιρέσουν χώρο από τη Σερβία και περιέχει αλληλοσυγκρουόμενες εθνότητες και θρησκείες, όπως Αλβανούς και Σλάβους κυρίως, με Ορθόδοξο Χριστιανισμό και Ισλάμ αντίστοιχα...

   Το κρατίδιο των Σκοπίων, είναι θεμελιωμένο στο χάος, το ψέμμα και την αντίθεση, γι΄ αυτό και θα κλονίζεται συνεχώς από ατέλειωτες κρίσεις, μέχρι την πλήρη διάλυσή του!

  Όπως γράψαμε πρόσφατα εδώ, ο Νόμος για την Επισημοποίηση της Αλβανικής Γλώσσας που ψήφισε η Βουλή (Σοσιαλιστές και Αλβανοί) με 69 ψήφους επί συνόλου 120, οδηγεί σε ντε φάκτο Αλβανο-Σλαβική Ομοσπονδία τα Σκόπια, αναβιβάζοντας σε συνιδιοκτήτη και συνδιοικητή τους Αλβανούς!

   Προβλέψαμε δε, ότι ο Πρόεδρος της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ ενδεχομένως θα αρνούνται να υπογράψει αυτόν το πράγματι Αντισυνταγματικό Νόμο, δημιουργώντας νέα κρίση, που τελικά ήρθε!

   Γιατί πριν από λίγο (17-1-2018) ο Ιβάνοφ με διάγγελμά του ανέφερε πως δεν υπογράφει τον Νόμο Επισημοποίησης της Αλβανικής Γλώσσας, καταγγέλοντάς τον ως "αντισυνταγματικό και επικίνδυνο"!

   Ο Νόμος ξαναγυρίζει πλέον στην Βουλή, η οποία πιθανότατα θα τον ξαναψηφίσει, οπότε θα ισχύσει αυτόματα, χωρίς νέα δυνατότητα του Προέδρου να επέμβει!

   Είναι όμως τώρα πια ανοικτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει το έσχατο "όπλο" του, δηλαδή να παραιτηθεί, προκαλώντας μείζονα Κρίση, επάνω στην κόψη του νήματος για το Όνομα των Σκοπίων!

   Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και το παράλληλο ενδεχόμενο της προσφυγής στο Συνταγματικό Δικαστήριο ή λαϊκή εξέγερση των Σλάβων, που αλβανοποιούνται θανάσιμα...

   Αλλά εδώ υπάρχει ένα νέο τεράστιο επιχείρημα για την Ελλάδα. Ποιο; Το ότι πώς είναι δυνατόν να αναγνωριστεί σαν "Μακεδονία", με δήθεν "Μακεδονική" Εθνότητα/Ταυτότητα και Γλώσσα, ένα κράτος που κατοικείται από Αλβανούς σε τέτοιο βαθμό, ώστε η Βουλή του αποδεδειγμένα να ψηφίζει σαν δεύτερη επίσημη γλώσσα του την Αλβανική

  Το κρατίδιο θα μπορούσε λοιπόν κάλλιστα να ονομαστεί "Αλβανο-Σλαβική Δημοκρατία" και ποτέ "Μακεδονία ή Μακεδονική" Δημοκρατία. 

  Διότι ποιοι είναι οι δήθεν "Μακεδόνες" του; Οι Αλβανοί; 

 Και ποια είναι η δήθεν "Μακεδονική" Γλώσσα του; Η Αλβανική;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr