ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Το βίντεο και η απάντησή μας


   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
(δείτε το βίντεο και την γραπτή απάντησή μας)


   Θα θέλαμε καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, ο οποίος στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 (8-1-2018), απαντώντας σε σχετική και άδικα χρωματισμένη ερώτηση του κ. Χατζηνικολάου, για το - εμμέσως πλην σαφώς - Μακεδονικό Κόμμα, είπε με σοβαρότητα και ευγένεια ότι δεν πρόκειται για κάτι "ακροδεξιό", όπως δεν είναι "ακροδεξιά" κάθε διαφορετική άποψη, που υπερασπίζεται ιδανικά και αξίες ενός ολόκληρου επιφανούς πολιτισμού!

   Ο Υπουργός έχει πολύ καλές πληροφορίες, τις οποίες οφείλει να μεταβιβάσει και στους δημοσιογράφους που δεν ξέρουν ή δεν πρέπει να ξέρουν... Άλλωστε δεν θα μας επέτρεπε τίποτε διαφορετικό η πορεία και η παιδεία μας.

   Εκτιμώντας δε πράγματι την μεθοδικότητα και τις ικανότητές του, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον κ. Κοτζιά πως πολύ σύντομα ίσως να κληθεί να εργαστεί για μια Νέα Ελληνική Κυβέρνηση, με διαφορετικό πρόσιμο και στην Εξωτερική Πολιτική... 

 Τέλος, απαντώντας στα όσα δήλωσε ο ΥΠΕΞ για το Όνομα, υπογραμμίζουμε πως αν -κατά τα λεγόμενά του - τα Σκόπια είναι 25 ετών και δυσκολεύονται να τα ξαναβαπτίσουν, τότε οφείλει να θυμηθεί ότι η Μακεδονία, η μία και μόνη, είναι 7.025 ετών και πραγματικά δυσκολεύεται να αποδεχθεί τα λεγόμενά του ακόμη και σαν αστείο!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
 Είναι αλήθεια πως το πολιτικό σύστημα και οι εξαρτήσεις του τρέμουν το ερχομό μας

 Όπως είναι αλήθεια ότι το υπό ίδρυση πανελλαδικό και πανομογενειακό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, αγκαλιάζει και αγκαλιάζεται από ολόκληρη την Ελλάδα και την Ομογένεια, δεν έχει καμία σχέση με δήθεν "εθνικισμούς", "Λέγκες" και "ρέγκες" και σενάρια δημοσιογραφικής ή επιστημονικής φαντασίας... Αρκεί να διαβάσει κανείς προσεκτικά την Ιδρυτική Διακήρυξή μας, για να καταλάβει την ποιότητα και την ψυχή μας! Την ψυχή ενός ολόκληρου λαού και της ίδιας της Ελλάδας! (εδώ)

 Έχει όμως σχέση με το δικαίωμα υπεράσπισης της Ελληνικότητας και του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ιστορίας!

 Γι' αυτό, στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, έχουν δικαιωματικά θέση, όσοι Βουλευτές ανεξαρτητοποιηθούν τώρα για το Σκοπιανό και προσέλθουν άμεσα, αποφασιστικά και λυτρωτικά μαζί μας!

 Ίσως μάλιστα να έχουμε σε λίγο και Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση... Επειδή η μεγαλοκαρδία και η αδελφικότητα, είναι ζωτικές αρετές που επαναφέρουμε για να επαναφέρουν την χώρα!


  Ελάτε να τους σταματήσουμε!

 Υπογράψτε εδώ και τώρα την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, να δουν τι θα πει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr