ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


   Διαβάζοντας το "γράμμα της Μαρίας", καταλαβαίνουμε όλοι το πώς ζουν οι Πολύτεκνοι Έλληνες και με πόσο πόνο και δυσκολία μεγαλώνουν τα παιδιά τους, μεγαλώνοντας και κρατώντας την ίδια την Ελλάδα που χάνεται! Και χάνεται από τα δικά της λάθη, τις κομματικές ιδεοληψίες της και τις ξενόφερτες εμμονές της σε αθεϊσμό και μισελληνισμό... Από την υποτέλειά της στην αντισυνταγματική Τρόικα και την έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις, τα παιδιά και τον Θεό της!

   Στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, υποσχεθήκαμε με τη βοήθεια του Θεού να φτιάξουμε μια Νέα Ελλάδα! Μια χώρα ισχυρή και ευημερούσα, όπως αξίζει στην Ιστορία και το όνομά της! Έτσι με την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ αντιμετωπίζουμε κιόλας άμεσα ένα μεγάλο εθνικό θέμα, διαλύοντας με το όνομά μας και μόνο την διεθνή σκοπιανική προπαγάνδα, καθώς θα μας βρίσκουν μπροστά τους παντού, μαχητικά υπερασπιζόμενους την ιστορία, την τιμή και την κληρονομιάς της Ελλάδας!

   Υπερασπιζόμαστε ακόμη την Κύπρο, το Αιγαίο, τη Βόρειο Ήπειρο, την οικονομική, κοινωνική και οικογενειακή Ευημερία του Έλληνα και της Ελληνίδας. Στεκόμαστε με μεγάλη ευαισθησία σε όλα τα Εθνικά μας Θέματα, που είναι πολλά και μεγάλα.

   Αλλά το μεγαλύτερο όλων  Εθνικό Θέμα είναι πράγματι το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, που θα μας αφανίσει σαν έθνος και κράτος, πριν κατορθώσουμε να λύσουμε όλα τα προηγούμενα...

   Ο Δημογραφικός θάνατος καλπάζει στην χώρα μας. Έχει υπολογιστεί ότι στην επταετία της Κρίσης είχαμε 115.000 θανάτους περισσότερους από τις γεννήσεις, καθώς λόγω ανεργίας, αβεβαιότητας και δισταγμού σύναψης γάμων, δεν γεννιούνται πια Ελληνόπουλα!

   Μόνο δε το 2017, είχαμε 31.397 περισσότερους θανάτους από τις γεννήσεις!

   Την ίδια επταετία, 400.000 νέοι μας έφυγαν έξω, γεγονός που κάνει τραγική πλέον την δημογραφική εξέλιξη της χώρας, που γερνά ολοταχώς και πεθαίνει! Έτσι μέσα στην Κρίση μόνο, έχουμε χάσει μισό εκατομμύριο πληθυσμό...

   Από την άλλη, οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μας φέρανε με την πολιτική ανοικτών θυρών χιλιάδες Μουσουλμάνους "Πρόσφυγες" και όχι φυσικά Χριστιανούς, αλλάζοντας κυριολεκτικά τον δημογραφική χάρτη της χώρας, καθώς οι δείκτες γεννήσεων των Μουσουλμάνων, είναι πολλαπλάσιοι εκείνοι των Χριστιανών, που δεν επιδοτούνται, αλλά πολεμούνται για να εξαλειφθούν, μαζί με την Ορθόδοξη Ελλάδα! Π.χ. στην ίδια παραπάνω επταετία, τα 84.571 παιδιά που γεννήθηκαν ήταν αλλοδαπών... 

  Το 2050 υπολογίζεται ότι η Τουρκία θα είναι 86,5 εκατομμύρια, ενώ η Ελλάδα θα πέσει  στα 9,2 εκατομμύρια, χάνοντας ένα εκατομμύριο πληθυσμού, ενώ η Τουρκία θα αυξάνει! Μάλιστα η Τουρκία θα έχει ακμαίο νεανικό πληθυσμό, ενώ η Ελλάδα γερασμένους και ηλικιωμένους "ζητιάνους", καθώς λόγω στέρησης γεννήσεων και Μμημονιακής Σκλαβιάς, θα έχουν καταρρεύσει οι Συντάξεις...

   Παράλληλα, το 2050, οι Αλβανοί από 5,5 εκατομμύρια που είναι συνολικά σήμερα, θα εκτιναχθούν στα 8 εκατομμύρια, αποτελώντας τον καλπάζοντα πληθυσμό των Βαλκανίων, με την Ελλάδα να πέφτει εκ θεμελίων στα χέρια Αλβανών και Τούρκων...

   Στον μέγα Δημογραφικό-Εθνικό αυτόν όλεθρο, μιαν ελπίδα υπάρχει. Και αυτή είναι οι Έλληνες Πολύτεκνοι! Εκείνοι που θεωρούν ευλογία τα πολλά παιδιά, θέλουν να τα κάνουν και να τα μεγαλώσουν, μα η πολιτεία στέκει, αντί μάνα, μητριά! Άσπλαχνη, σκληρή και άκαρδη!

   Τους μειώνει τρομερά τα Πολυτεκνικά Επιδόματα και δίνει το Κοινωνικό Μέρισμα σε 108.000 αλλοδαπούς και όχι στους Έλληνες Πολυτέκνους!

  Δεν δίνει μετεγγραφές στα παιδιά τους που σπουδάζουν ή θέλουν να σπουδάσουν μα δεν μπορούν σε άλλη πόλη, επειδή τα παιδιά είναι πολλά και οι υποχρεώσεις πολλαπλάσιες των άλλων!

  Τώρα τους κόβει και το φθηνότερο ρεύμα! Τους πολεμά σαν εχθρός, τους "μισεί" κυριολεκτικά, ίσως επειδή δεν είναι μόνον Έλληνες, αλλά Ορθόδοξοι Έλληνες!

   Αν όμως πολεμούμε τους Πολύτεκνους τόσο άσπλαχνα και αχάριστα και φέρνουμε Ισλαμιστές για να τους επιδοτούμε από πάνω και "δημογραφικά", η Ελλάδα θα χαθεί! 

   Και τότε και οι Τούρκοι και όλοι θα πάρουν με βόλτα την χώρα μας και θα ξαναγίνουμε σκλάβοι της ανοησίας και των εγκληματικών λαθών μας...

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

 Αλλά ως εδώ! Για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, που ενσαρκώνει όλα τα υψηλά ιδανικά και αξίες της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού Πολιτισμού μας, οι Πολύτεκνοι μπαίνουν σε πρώτη εθνική προτεραιότητα, ως αναγκαίο αν θέλετε "εργαλείο" για την ανάσχεση του Δημογραφικού Θανάτου της χώρας.

    Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, υπόσχεται, θέλει και με τη βοήθεια του Θεού ελπίζει να φέρει την σωτήρια εθνικά Δημογραφική Άνοιξη της Ελλάδας!
  
   Οι Πολύτεκνοι (και αναλογικά οι τρίτεκνοι) θα γίνουν τα παιδιά και όχι τα παραπαίδια της Ελλάδος!

   Κατά αυτόν τον τρόπο υποστηρίζουμε ότι "η Πολυτεκνία αποτελεί Εθνική Άμυνα"! Και γι΄ αυτό, υιοθετώντας και τις σχετικές προτάσεις του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, θα εντάξουμε την Πολύτεκνη Μητέρα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ώστε να αποτελεί στέλεχός του και μάλιστα αμοιβόμενο, με ποσά ανάλογα των δυνατοτήτων της χώρας!

   Κανένα "Εξοπλιστικό" δεν θα σώσει την Ελλάδα, εάν δεν την "εξοπλίσουμε" με αυριανά Ελληνόπουλα και γεννήσεις!

   Παράλληλα, θα δοθούν στους Πολυτέκνους όλα τα στερημένα ευεργετήματά τους, επιδόματα, σπουδές, στέγη, αυτοκίνητο, προνόμια, που δεν πρέπει να τα έχουν μόνο οι Βουλευτές, αλλά και οι Πολύτεκνοι!

  Ακόμη, οι Πολύτεκνοι και τα παιδιά τους θα έχουν πρώτη προτεραιότητα έναντι όλων σε Διορισμούς και Θέσεις στο Δημόσιο, με ικανό ποσοστό. Όπως και ένα ποσοστό θα έχουν οι Τρίτεκνοι και για να στηριχθούν, αλλά και για να ενθαρρυνθούν να γίνουν Πολύτεκνοι! Είναι εθνική ανάγκη η άμεση αύξηση του ΕλληνοΧριστιανικού πληθυσμού της χώρας, διότι είναι γνωστό πως τα παιδιά Πολυτέκνων, θέλουν να φτιάξουν και τα ίδια μια πολύτεκνη οικογένεια! Και το κράτος πρέπει να βοηθήσει το έθνος και τον εαυτό του!

  Ευεργετικά επίσης μέτρα σε εργασία και στέγη, θα ληφθούν για όλα τα νέα ζευγάρια που θέλουν να ξεκινήσουν μια Ελληνορθόδοξη οικογένεια! Γιατί εάν θέλουμε γρήγορη ανάκαμψη, πρέπει να εστιάσουμε στην επιβράβευση των νέων ηλικιακά ζευγαριών και γάμων!

 Επίσης θα ενισχυθεί η Αποκέντρωση, διότι είναι αποκαρδιωτική η εικόνα έρημων χωριών της χώρας!

   Τέλος, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ και για να αποφευχθεί κάθε άλλη εγκληματική ενέργεια κατά των Πολυτέκνων, που ισοδυναμεί με εγκληματική ενέργεια κατά της ίδιας της ύπαρξης της Ελλάδας, θα τοποθετήσει σε όλα τα ΔΣ όλων των ΔΕΚΟ - Δημοσίων Οργανισμών κατάλληλα άτομα των Συλλόγων Πολυτέκνων, με δικαίωμα Βέτο στις αποφάσεις, ώστε να μην τους βλάψει και πάλι κανείς οικονομικά!

   Παρομοίως και στο  Υπουργείο Οικονομικών θα τοποθετηθεί Παρατηρητήριο Πολυτέκνων με δικαίωμα Βέτο επί των αποφάσεων!

  Σε περίπτωση Βέτο, τα σχέδια αποφάσεων θα έρχονται αμέσως στο Γραφείο Πρωθυπουργού, για ενημέρωση και οδηγίες άρσης των αδικιών πριν γίνουν!

   Καλούμε, όλους τους Πολύτεκνους, όλους τους Συλλόγους Πολυτέκνων και τα μέλη τους, να στελεχώσουν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, που οραματίζεται για αληθινή, δυνατή, ευημερούσα και ευσεβή Ελλάδα, γεμάτη χαρούμενα και ορθά παιδαγωγημένα Ελληνόπουλα, που θα αναλάβουν μεθαύριο τα ηνία της χώρας! (Δείτε - υπογράψτε εδώ την Ιδρυτική Διακήρυξη)

   Θέλουμε Υποψήφιους ευσεβείς και δυναμικούς Πολυτέκνους σε κάθε Εκλογική Περιφέρεια και Δήμο της χώρας!

   Γιατί η Ελλάδα πρέπει να ζήσει και θα ζήσει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr