ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ''ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ''! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΙΟΝ ΟΡΟ ΘΕΤΟΥΝ;


   Η νέα Σκοπιανο-Αλβανική Κυβέρνηση Ζάεφ δέχεται τις "Σύνθετες Ονομασίες" "Βόρεια, Άνω, Νέα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"", αρκεί να διατηρήσει την ψευδοεθνότητα "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
 Την αποκάλυψη αυτή έκανε αρχικά το περασμένο Σάββατο 23-12-2017 ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Οικονομικών Υποθέσεων των Σκοπίων  Κότσο Ανγκούσιεφ, ένας από τους πέντε πλουσιότερους ανθρώπους του κρατιδίου, μιλώντας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό "Κανάλι 77" και την επιβεβαίωσε σήμερα (26-12-2017) εμμέσως πλην σαφώς, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ!

Κότσο Ανγκούσιεφ - 23-12-2017: 
"Το ζήτημα του ονόματος πρέπει να επιλυθεί. Βόρεια "Μακεδονία", Άνω ή Νέα "Μακεδονία", για να αποφανθούν οι πολίτες. Για μένα Βόρεια "Μακεδονία", Άνω ή Νέα "Μακεδονία" είναι οι επιλογές που είναι αποδεκτές"! (δείτε το βίντεο της δήλωσης του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού των Σκοπίων)


   Ο Κότσο Αγκούσιεφ όμως έθεσε προηγουμένως και κάποιες κόκκινες γραμμές: 

"Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η κόκκινη γραμμή, που δεν πρέπει να δώσει την ταυτότητα, τη "Μακεδονική" ταυτότητα, γλώσσα, κλπ."...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΑΕΦ

   Για τις παραπάνω  δηλώσεις του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού επί Οικονομικών, ρωτήθηκε σήμερα 26-12-2017 στην Πρίλαπο (Περλεπές) ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος όχι μόνο δεν τις αρνήθηκε, αλλά και τις κάλυψε, τονίζοντας πως ο Αγκούσιεφ είχε την ελευθερία να σχολιάσει δημόσια με τους ακροατές τις "εναλλακτικές ονομασίες", προσθέτοντας πως "οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση θα είναι διαφανής στη διαδικασία"... 

  Διευκρίνισε επίσης πως ο ίδιος σέβεται τις διαφορετικές απόψεις και πως τα Σκόπια δεν μπήκανε ακόμη στην ουσία της επίλυσης με την Ελλάδα, αλλά ελπίζει πως το ζήτημα θα λυθεί οριστικά εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018...

   Από ότι φαίνεται λοιπόν - και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις - έγινε μια πρώτη, πειραματική διερεύνηση της κοινής γνώμης για συγκεκριμένες "Σύνθετες Ονομασίες", το λεγόμενο "σπάσιμο του πάγου", όπως συνέβη και στην Ελλάδα πρόσφατα με το "Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"...


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ: "ΟΧΙ" ΣΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

   Και ο Πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβάνοφ (του κόμματος V"M"RO και άνθρωπος του Γκρούεφσκι), μιλώντας στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων, έδειξε να αποδέχεται για πρώτη φορά "Σύνθετη Ονομασία" αλλά μόνο για διεθνή χρήση, ενώ είναι κάθετα αντίθετος σε κατάργηση ή αλλοίωση "μακεδονικής" ταυτότητας/εθνότητας και Συνταγματικής Ονομασίας:

   Γκιόργκι Ιβάνοφ - 26-12-2017:
"Μία αμοιβαία αποδεκτή λύση στο θέμα του ονόματος πρέπει να σέβεται την εθνική μας ταυτότητα. Δεν είναι δυνατό να εισέλθουμε σε μία διαδικασία δημοπράτησης σχετικά με την ταυτότητα των πολιτών μας και το συνταγματικό όνομα της χώρας μας"...


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ: "ΟΧΙ" 49% - "ΝΑΙ" 35%

  Η δήθεν πάντως ...νέα ονομασία, με το ψευδοτύλιγμα του "Βόρεια, Άνω ή Νέα", φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να περάσει σε Δημοψήφισμα στα Σκόπια (ιδίως εάν τυχόν "πειραχθεί" η Εθνότητα-Ταυτότητα), όπως φανερώνει φρέσκια Δημοσκόπηση της Gallop, που μόλις έγινε στο κρατίδιο και δείχνει ότι:

 Το 49% των Σκοπιανών λέει "ΟΧΙ" σε αλλαγή του Ονόματος, ενώ το 35% λέει "ΝΑΙ". Διαφορά 14 μονάδων... Από τους παραπάνω η πλειοψηφία του "Όχι" είναι Σλάβοι-Βούλγαροι, ενώ η πλειοψηφία του "Ναι" Αλβανοί...

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
   Η θέση των Σκοπιανών ότι δέχονται πλέον την "Σύνθετη Ονομασία", αρκεί να αναγνωρίσουμε "Μακεδονική" Ταυτότητα, Εθνότητα και Γλώσσα, είναι τραγικά ανόητη και ελπίζουμε να μην βρει υποστηρικτές στην "κατεχόμενη" και άρα πιεζόμενη από την Τρόικα Αθήνα.

   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ* του Ελληνισμού, τονίζει λοιπόν προς όλους τους αποδέκτες:

  1. Καταρχήν η "Σύνθετη Ονομασία" είναι απορριπτέα εξ ορισμού και "με κλειστά μάτια", διότι θα εμπεριέχει τον ελληνικό, ιστορικό και πολιτισμικό όρο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", έχοντας μπροστά ένα ανούσιο "Βόρεια", "Άνω" ή "Νέα", τα οποία - εκτός όλων των άλλων που έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν σαν "Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα" - προϋποθέτουν αντιστοίχως και τα δήθεν "αλύτρωτα" "Νότια", "Κάτω/ Αιγαίου" ή "Παλαιά" Μακεδονία, δηλαδή το έδαφος της Βόρειας Ελλάδας, την γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

  2. Η απαίτηση να τους δώσουμε και το όνομα "Μακεδονία", συνυπογράφοντας την απόφαση διαμελισμού της Ελλάδας από τον Τίτο, αλλά και να τους αναγνωρίσουμε και δήθεν "Μακεδονική" Ταυτότητα, Εθνότητα και Γλώσσα, είναι πραγματικά παρανοϊκή και άθλια, αφού ζητούν να γίνουμε και συνΠλαστογράφοι της Ιστορίας, υιοθετώντας ανύπαρκτο Έθνος και Γλώσσα, αλλά και να βάλουμε τον λαιμό της Ελλάδας στη θηλιά των Σκοπίων, σπρώχνοντας ταυτόχρονα οριστικά το σκαμνί του Βέτο κάτω από τα πόδια μας!

   Μας ζητούν με άλλα λόγια, να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν οι δήθεν εθνικά "Μακεδόνες", η πεμπτουσία δηλαδή του Αλυτρωτισμού των Σκοπίων, που υποστηρίζουν ότι η χώρα τους δήθεν λέγεται "Μακεδονία", επειδή αυτοί είναι τάχα οι εθνικά "Μακεδόνες"! Το δήθεν αρχαίο "έθνος" των "Μακεδόνων"! Το δήθεν "έθνος" του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Και αντιστρόφως, γι΄ αυτό θέλουν να λέγεται το κρατίδιο "Μακεδονία": για να μπορούν να δικαιολογούν την δήθεν εθνότητα "Μακεδόνων"!

 Μας ζητούν δηλαδή, να υπογράψουμε και να υιοθετήσουμε ολόκληρη την βρώμικη και τρομοκρατική πολιτική και πρακτική των Κομιτατζήδων του V"M"RO, που τρομοκρατούσαν, απειλούσαν, έκαιγαν, βασάνιζαν, αιχμαλώτιζαν και σκότωναν τους παππούδες μας, προκειμένου να περάσουν το απατηλό σύνθημά "η Μακεδονία στους "Μακεδόνες"! Εννοώντας καθαρά, ότι η Μακεδονία (πανάρχαιο ελληνικό έδαφος) έπρεπε να αποδοθεί ή να αρπαχθεί με τη βία από το ανύπαρκτο έθνος "Μακεδόνων", δηλαδή από τους Βούλγαρους Κομιτζατζήδες του Πανσλαβισμού της Μόσχας!

   Ε, λοιπόν ΟΧΙ! Αυτό δεν θα γίνει ποτέ!

   Και σας το υπογράφουμε, ΕΜΕΙΣ, οι μόνοι και αληθινοί ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! Οι αιώνια Έλληνες! Υπογράφοντας ταυτόχρονα την ιστορική Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ενός πανελλήνιου και πανομογενειακού Κόμματος - Ασπίδα για τον Ελληνισμό και την Μακεδονία, την μία και μόνη! (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr