ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ! Νέες προκλήσεις από τον Δήμαρχο - ''Πρόξενο'' των Πλαστογράφων!


   Μπροστά στο άθλιο "Μακεδονία", που ονoμάτισε πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τα Σκόπια (δείτε εδώ), "κρύφτηκαν" από την πρώτη γραμμή και άλλα προκλητικά και απαράδεκτα που ετοιμάζει και συμφώνησε ήδη με τους Πλαστογράφους, οι οποίοι δικαίως μπορούν να τον ονομάσουν "Επίτιμο Πρόξενό" τους! Και αυτά είναι, όπως προκύπτουν από τις πρόσφατες δηλώσεις του ίδιου του Μπουτάρη (βλέπε και βίντεο):

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΕΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΕΛΛΑΔΑΣ
1.  Συνεργασία πόλεων Σκοπίων - Ελλάδας. Θα έρθουνε πόλεις από τα Σκόπια για συνεργασία, από παιδικούς σταθμούς, μάζεμα σκουπιδιών, μέχρι κέντρα για τους ηλικιωμένους, κοκ... (σ.σ. Τελικός στόχος η Αδελφοποίηση πόλεων και μάλιστα της Θεσσαλονίκης με τα Σκόπια, στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) που συμφώνησε ο Κοτζιάς με τους Σφετεριστές του ονόματος και της ιστορίας μας - δείτε εδώ)
Η αίτηση αναγράφει "Δημοκρατία Μακεδονίας"

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2. Συμφωνία για τo "Study in Thessaloniki" (σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη), όπου ο Πρόεδρος των Σκοπίων δίνει 20 Υποτροφίες το χρόνο στο City College Θεσσαλονίκης! (σ.σ. Η Συμφωνία Υποτροφιών "Μπορίς Τραϊκόφσκι" υπογράφηκε άραγε με κράτος που ονομάζεται "Δημοκρατία Μακεδονίας"; Αν ναι, πρόκειται για νέα μεγάλη πρόκληση. Στις φωτογραφίες φαίνεται η υπογραφή της με τον Δντη του City Gollege και τον Πρόεδρο της αυτοαποκαλούμενης "Δημοκρατίας Μακεδονίας"! Οι δε σχετικές αιτήσεις των Σκοπιανών σπουδαστών προς το Υπουργείο τους, γράφουν φυσικά "Δημοκρατία Μακεδονίας")

Ο Δντης του City College Γιάννης Βερβερίδης υπογράφει το 2015 Συμφωνία για Υποτροφίες Σκοπιανών Σπουδαστών στη Θεσσαλονίκη, με τον Πρόεδρο της "Δημοκρατίας Μακεδονίας" Γκιόργκι Ιβάνοφ και τον τότε Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας και Επιστημών των Πλαστογράφων Σπύρο Ριστόβσκι - Η Συμφωνία με ποιο όνομα κράτους έγινε; Τα χρήματα (υποτροφία) από τον λογαριασμό ποιου κράτους καταβάλλονται;

Στη σελίδα του City College Θεσσαλονίκης τα Σκόπια αναφέρονται σαν "FYR Macedonia", με το "FYR*" συνεπτυγμένο, μόνο με τα αρχικά, ενώ  προκλητικά ανεπτυγμένο το "Macedonia"! Επίσης ο σύνδεσμος παραπομπής οδηγεί σε σελίδα που αναγράφει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!

  Η Συμφωνία ανανεώνεται κάθε χρόνο και έχει ως εξής: τα μισά χρήματα των διδάκτρων καταβάλει η "Δημοκρατία Μακεδονίας" και τα άλλα μισά το City College! Π.χ. για το 2015 η αξία της υποτροφίας ήταν 14.890 ευρώ και κάλυπτε το κόστος εγγραφής. Τα μισά, ήτοι 7.445 ευρώ, παρέχονταν από την κυβέρνηση της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας", ενώ το υπόλοιπο μισό από το City College.  Αυτές οι εκπληκτικές εκπτώσεις ισχύουν άραγε για τα Ελληνόπουλα ή πρέπει να είναι κανείς Σκοπιανός για να πληρώσει τελικά τα μισά στο ...φιλάνθρωπο Κολλέγιο;

ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
3. Συμφωνία για Πολιτιστικές Συνεργασίες σε επίπεδο Φεστιβάλ. Η ιδέα είναι να κάνουμε ένα Φεστιβάλ, μουσική, χορό, θέατρο και σε δεύτερο πλάνο και μια συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής απόψεων για τις start up επιχειρήσεις. Αυτό το Φεστιβάλ η ιδέα είναι να γίνεται μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη και μια χρονιά στα Σκόπια. (σ.σ. Δηλαδή θα ακούγονται μέσα στη Θεσσαλονίκη μας, ψευτο"μακεδονικά" τραγούδια και χοροί, από τάχα "μακεδονικά" συγκροτήματα και "Μακεδόνες"¨καλλιτέχνες, σε γλώσσα που την ονομάζουν επίσης προκλητικά "μακεδονική"! Αλλά όλα αυτά θα είναι μια τεράστια πρόκληση και γελοιοποίηση της Ελλάδας και της τιμής της, μέσα στην καρδιά της μίας και μόνης Μακεδονίας)!

ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΩΣ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ
4. Υλοποίηση πρότασης του Προέδρου των Σκοπίων για να κατέβουν raft σε όλου του Αξιού την κοίτη. Το κάνουνε οι Σκοπιανοί κάθε χρόνο ως την Ειδομένη και είπαμε φέτος, τον Απρίλιο - Μάιο (του 2018), να φτάνει στον Θερμαϊκό και έτσι θα συσφιχτούν περισσότερο οι σχέσεις... (σ.σ. Έτσι οι πλαστογράφοι θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να κάνουν δια του Αξιού (Βαρδάρη τον ονομάζουν) κατάβαση στην δήθεν αλύτρωτη "Μακεδονία του Αιγαίου", ξεδιπλώνοντας προκλητικά σημαίες και βγαίνοντας στον Θερμαϊκό, πλάι στη Θεσσαλονίκη, που την ονομάζουν "Σολούν". Οι δε αθλητές του rafting (κατάβαση ποταμού με φουσκωτή βάρκα) θα προέρχονται από την "Δημοκρατία Μακεδονίας" και θα αυτοαποκαλούνται "Μακεδόνες", ενώ τα Σκοπιανικά ΜΜΕ θα ξεσπαθώσουν για τη συνεργασία "Μακεδονίας" και Ελλάδας μέσω "Βαρδάρη" χάρη στον άξιο Δήμαρχο...)


  Ο Μπουτάρης παίζει τελικά στην λεγόμενη "Διπλωματία των Πόλεων" την τιμή και την αξιοπρέπεια της Ελλάδας, ανοίγοντας "Κερκόπορτες" που ποτέ δεν πρέπει να αφήσουμε αφύλαχτες. 

 Αξίως πια μπορεί να καυχηθεί πως αποτελεί τον καλύτερο "Πρόξενο" των Πλαστογράφων στην χώρα μας! Κανείς, ούτε ο Πάγκαλος, θα τα κατάφερνε καλύτερα...

   Οι Σκοπιανοί με το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" διεκδικούν το ίδιο το έδαφός μας! Όσο το φέρουν και το χρησιμοποιούν, θα αποτελεί ιεροσυλία η επίσημη πρόσκληση και φιλοξενία τους στην αιώνια ελληνική χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

 Οι προτάσεις και οι σχεδιασμοί Μπουτάρη αποτελούν επιβράβευση και αναγνώριση των Σφετεριστών και Παραχαρακτών της ιστορίας μας! Και αυτό δεν τους βοηθάει ούτε να συνετιστούν, ούτε να σταματήσουν!

  Ο Μπουτάρης δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι Δήμαρχος μιας Πόλης και μιας Ιστορίας που δεν σέβεται! Τα Σκόπια του πάνε καλύτερα!  Γι΄ αυτό Ψηφίζουμε πια να φύγει:

   
______________________________________________________________________________
* Το Μακεδονικό Κόμμα δεν αναγνωρίζει ούτε το όνομα "FYRO"M"", καθώς εμπεριέχει τον όρο "Μακεδονία" και αποτελεί τύπο "Σύνθετης Ονομασίας", με τα γνωστά επακόλουθα (δείτε εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr