ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ: Ο ΝΤΑΤΣΙΤΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΡΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!



  Η Σερβία απέσυρε αιφνιδιαστικά χθες το βράδυ (20-8-2017) ολόκληρη τη διπλωματική της αποστολή από την Πρεσβεία της στα Σκόπια, μετά από πληροφορίες για προετοιμασία ψήφισης για ένταξη του Κοσσόβου στην UNESCO από την Κυβέρνησης Ζάεφ!

  Ο Σέρβος Πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς έκανε λόγο για ενδείξεις "επιθετικών ενεργειών κατά της Σερβίας", ενώ ο πολύ συμπαθής Σέρβος ΥΠΕΞ Ίβιτσα Ντάτσιτς - ο οποίος στις αρχές του 2017 είχε ζητήσει συγνώμη από την Ελλάδα για την παλαιά αναγνώριση των Σκοπίων σαν "Μακεδονίας" από το Βελιγράδι (δείτε εδώ) - προειδοποίησε πριν από λίγο τα Σκόπια για αλλαγή στάσης της Σερβίας στο ζήτημα του Ονόματος, υπονοώντας σαφώς την άρση αναγνώρισής τους με το ελληνικό όνομα "Μακεδονία" - και την αναγνώρισή τους πια σαν "FYRO"M"":

ΙΒΙΤΣΑ ΝΤΑΤΣΙΤΣ - 21-8-2017: "Αν τα Σκόπια ψηφίσουν πράγματι υπέρ της ένταξης του Κοσόβου στην UNESCO, ενώ γνωρίζουν πόσο αυτό πονάει τη Σερβία και τον Σερβικό λαό, θα προτείνω στον Πρόεδρο Βούτσιτς στο θέμα του ονόματος, με το οποίο αναγνωρίζουμε την "Μακεδονία”, να λάβουμε υπόψη τη θέση της ΕΕ (σ.σ δηλαδή αναγνώριση μόνο με την προσωρινή ονομασία FYRO"M"), όπως θα κάνουν και αυτοί σε σχέση με την ένταξη του Κοσόβου στην UNESCO"!

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
  Η Ελλάδα και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες, περιμένουν εδώ και χρόνια την κίνηση αυτή της Σερβίας, η οποία επιτέλους φαίνεται να είναι πολύ κοντά, παραμονές των κρίσιμων τοπικών εκλογών του Οκτωβρίου στα Σκόπια.

  Η πατροπαράδοτη Ελληνο-Σερβική Φιλία, είναι ώρα να ζωντανέψει και να πρωταγωνιστήσει και πάλι στα Βαλκάνια, με τη συμμετοχή και της Σόφιας, που πάει να πάρει "αέρα" (δείτε εδώ), ώστε να επικρατήσει ειρήνη και ανάπτυξη, με τα Βαλκάνια να ξαναγίνονται λίκνο της Ευρωπαϊκής Ορθοδοξίας, αποτρέποντας κάθε αλβανοϊσλαμική τερατογέννεση...

  Θυμίζουμε, ότι εάν εκλεγόταν στις ΗΠΑ η Χίλαρυ Κλίντον, υπήρχε ένα τεράστιο βαλκανικό σχέδιο ειρήνης και ανάπτυξης, σύμφωνα με το οποίο: 1. Οι ΗΠΑ θα ανακαλούσαν την αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα "Μακεδονία" 2. Θα ενωνόταν η Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας -Ερζεγοβίνης με τη Σερβία 3. Θα περιοριζόταν η ανάπτυξη των Αλβανών στα Βαλκάνια, λόγω του πανισλαμικού κινδύνου - Δυστυχώς οι Ρεπουμπλικάνοι του Τραμπ, πράττουν τα εντελώς αντίθετα, βάζοντας σε κίνδυνο την παγκόσμια ειρήνη...

 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, χαιρετίζει τις δηλώσεις και την αποφασιστικότητα ειδικά του Ίβιτσα Ντάτσιτς και αναμένει την μεγάλη σερβική ώρα, της άρσης αναγνώρισης των Σκοπίων με το ελληνικό ιστορικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

   Η Ελλάδα και η Σερβία μπορούν να χτίσουν και πάλι μια μεγάλη λαμπρή, αδελφική Συμμαχία, στην οποία το Μ.Κ. δεσμεύεται πως δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ και σε καμία περίπτωση τους αλβανούς καταπατητές του Κοσσυφοπεδίου και των Ιερών Μετοχίων της Σερβικής Ορθοδοξίας και του σερβικού αδελφού λαού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr