ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


  Έκτακτο: Προκλητική υποδοχή επιφύλαξαν πριν λίγο οι Σκοπιανοί στον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, υψώνοντας έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου τον υποδεχόταν ο ομόλογός του Νικολά Ντιμιτρόφ, σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας που απαγορεύονται ρητά από την Ενδιάμεση Συμφωνία, αλλά και πρωτοφανή υβριστικά συνθήματα κατά της Ελλάδας! Την προκλητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε το αυτοαποκαλούμενο "Παγκόσμιο Μακεδονικό Κονγκρέσο" και το "Μακεδονικό Μανιφέστο", που ζητούν την παύση των συνομιλιών και την αναγνώριση των Σκοπίων από τον ΟΗΕ με την ελληνική ονομασία "Μακεδονία"!


  Στην διαδήλωση εμφανίστηκε και ο άθλιος αλυτρωτικός χάρτης διαμελισμού της Ελλάδας και αρπαγής της Μακεδονίας της μίας και μόνης, μέχρι τον Όλυμπο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία-ντοκουμέντο!


  Οι Σκοπιανοί υποδέχτηκαν τον Νίκο Κοτζιά και με βαριά υβριστικά συνθήματα κατά της Ελλάδας, όπως "Στοπ στην Ελληνική Γενοκτονία" δήθεν κατά των Σκοπίων και "Στοπ στον Ελληνικό Ρατσισμό"!


   Επίσης εμφάνισαν και άλλο προκλητικό πανό, κατηγορώντας την Ελλάδα για "100 χρόνια Γενοκτονίας" των Σποπιανών


 Επίσης χρησιμοποιήθηκαν υπό την προκλητική ανοχή των αστυνομικών αρχών - που παρατάχθηκαν λίγο πιο μπροστά από την είσοδο του ΥΠΕΞ, ώστε να μην δει το θέαμα ο Κοτζιάς και σηκωθεί να φύγει, όπως οφείλει τώρα - σημαίες με τον ελληνικό Ήλιος της Βεργίνας (αρχαίες Αιγές), που απαγορεύει ρητά η Ενδιάμεση Συμφωνία, την οποία καταπατούν κατά κόρον τα Σκόπια!
Είσοδος Κοτζιά στο ΥΠΕΞ των Σκοπίων
    Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, ζητά από τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, που δεν μπόρεσε να δει τι γίνεται πίσω του και ελπίζουμε να το πληφορορηθεί τώρα, την άμεση αποχώρησή του από τα Σκόπια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για τη χρήση των Ελληνικών Συμβόλων, τον άθλιο αλυτρωτικό Χάρτη διαμελισμού της Ελλάδας και τα υβριστικά πανό και συνθήματα κατά της Ελλάδας!

  Θυμίζουμε ότι σε μια ακριβώς παρόμοια διαδήλωση των "Τσάμηδων", ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε αιφνίδια από την Αλβανία, όπου πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη!

  Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση του Υπουργού!0 σχόλια:

MACEDONIAN POLITICAL PARTY - Thessaloniki, Macedonia, Greece