ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


 Προκλητικότατη υποδοχή επιφύλαξαν (31-8-2007) οι Σκοπιανοί στον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, υψώνοντας έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών - όπου τον υποδεχόταν ο ομόλογός του Νικολά Ντιμιτρόφ - σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας, που απαγορεύονται ρητά από την Ενδιάμεση Συμφωνία, αλλά και πρωτοφανή υβριστικά συνθήματα κατά της Ελλάδας!



 Την προκλητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε το αυτοαποκαλούμενο "Παγκόσμιο Μακεδονικό Κονγκρέσο" και το "Μακεδονικό Μανιφέστο", που ζητούν την παύση των συνομιλιών και την αναγνώριση των Σκοπίων από τον ΟΗΕ με την ελληνική ονομασία "Μακεδονία"!

Υποδοχή στον Έλληνα ΥΠΕΞ με "αλυτρωτικό" Χάρτη, που ζητά το έδαφος της Βόρειας Ελλάδας
  Στην διαδήλωση εμφανίστηκε και ο άθλιος αλυτρωτικός χάρτης διαμελισμού της Ελλάδας και αρπαγής της Μακεδονίας της μίας και μόνης, μέχρι τον Όλυμπο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία-ντοκουμέντο!


  Οι Σκοπιανοί υποδέχτηκαν τον Νίκο Κοτζιά και με βαριά υβριστικά συνθήματα κατά της Ελλάδας, όπως "Στοπ στην Ελληνική Γενοκτονία" δήθεν κατά των Σκοπίων και "Στοπ στον Ελληνικό Ρατσισμό"!


   Επίσης εμφάνισαν και άλλο προκλητικό πανό, κατηγορώντας την Ελλάδα για "100 χρόνια Γενοκτονίας" των Σκοπιανών


 Επίσης χρησιμοποιήθηκαν υπό την προκλητική ανοχή των αστυνομικών αρχών - που παρατάχθηκαν λίγο πιο μπροστά από την είσοδο του ΥΠΕΞ, ώστε να μην δει το θέαμα ο Κοτζιάς και σηκωθεί να φύγει, όπως οφείλει τώρα - σημαίες με τον ελληνικό Ήλιος της Βεργίνας (αρχαίες Αιγές), που απαγορεύει ρητά η Ενδιάμεση Συμφωνία, την οποία καταπατούν κατά κόρον τα Σκόπια!




Είσοδος Κοτζιά στο ΥΠΕΞ των Σκοπίων
    Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ* του Ελληνισμού, προειδοποιεί για την εθνική τραγωδία που περιμένει την Ελλάδα, εάν κάποιοι στην Αθήνα δώσουν το ελληνικό όνομα, με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, στο κρατίδιο των Πλαστογράφων! Διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε την πλήρη αναγνώρισή τους και τη νομιμοποίηση όλων των παραπάνω προκλητικών συμβόλων και χαρτών!

  Ο κύριος Κοτζιάς, που τότε δεν είδε από κοντά τι γινόταν λίγο πιο πέρα από την αίθουσα συνομιλιών, οφείλει να το κατανοήσει. Χίλιες χώρες να αναγνωρίσουν τα Σκόπια σαν δήθεν "Μακεδονία", μία μόνο μετράει: εκείνη της Ελλάδας! Αν τη δώσουμε, υπογράφουμε τον μελλοντικό διαμελισμό της Ελλάδας! Γινόμαστε νοικάρηδες στον τόπο μας! Προδίδουμε τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Κώττα, τον Παύλο Μελά, τους Μακεδονομάχους! Προδίδουμε την ίδια την ιστορική Αλήθεια!

   Όσο έχουν το Όνομα, θα ζητούν και το έδαφος! Και όσο δεν έχουν το έδαφος, θα ζητούν το Όνομα!

    Θα τους τα δώσουμε; Ή θα τα σώσουμε;
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr