ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΥΠΕΞ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''!



  Εικοσιτέσσερις ώρες πριν την επίσκεψη Κοτζιά στο κρατίδιο των πλαστογράφων, τα Σκόπια προέβησαν σε νέα, μεγάλη πρόκληση, χρησιμοποιώντας προπαγανδιστική αφίσα με το ελληνικό όνομα "Μακεδονία" για να πλασάρουν την ένταξή τους στην Ατλαντική Συμμαχία, κατά τη διοργάσνωση ειδικής διάσκεψη μέσα στο Υπουργείο Εξωτερικών (30-8-2017), με θέμα "η Μακεδονία προς την πλήρη ένταξη στο ΝΑΤΟ", με την στήριξη και επίσης προκλητική κάλυψη και συμμετοχή των Πρεσβευτών ΗΠΑ και Γερμανίας!


Η διάσκεψη των Νατοϊκών Πρεσβευτών στο ΥΠΕΞ των Σκοπίων, με την προκλητική αφίσα "Macedonia in NATO"
 Τα Σκόπια, αντί να χρησιμοποιήσουν την προσωρινή τουλάχιστον ονομασία με την οποία (κακώς) έγιναν δεκτά στον ΟΗΕ, έκαναν προκλητικά, ωμά και παράνομα απευθείας χρήση του ελληνικού ονόματος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", συνδέοντάς το δόλια με ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, εκτυπώνοντας και μοιράζοντας μάλιστα και σχετικούς προκλητικούς φακέλους σε όλους τους καλεσμένους, ξένους και ντόπιους, δημοσιογράφους και ξένους διπλωμάτες!

Ντοκουμέντο - ο προκλητικός φάκελος ενημέρωσης της διάσκεψης με το ελληνικό όνομα "Μακεδονία", 30-8-2017
  Τα Σκόπια προκαλούν κάθε Έλληνα, υποκλέπτοντας και χρησιμοποιώντας ωμά και προκλητικά το πανάρχαιο ιστορικό και δοξασμένο ελληνικό όνομα και ταυτόχρονα παραβιάζουν και την Ενδιάμεση Συμφωνία, αλλά και την Νατοϊκή απόφαση του Βουκουρεστίου!

Σε πρώτο πλάνο ο Γερμανός Πρέσβης στα Σκόπια Thomas Norbert Gerberich με τον προκλητικό φάκελο
  Το τεχνητό κρατίδιο του Τίτο, θέλει τώρα να δείξει ότι είναι ο "δυνατός" του παιχνιδιού, έχοντας "σωματοφύλακες" πλάι τους τις ΗΠΑ του Τραμπ και την Γερμανία της Μέρκελ, που έκαναν τα αδύνατα δυνατά, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες των μυστικών τους υπηρεσιών, προκειμένου να ρίξουν τον Γκρούεφσκι και να φέρουν τον πειθήνιο Ζάεφ, στον οποίο λένε "προχώρα και εμείς είμαστε εδώ!

   ΗΠΑ και Γερμανία βιάζονται να βάλουν τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. για να πουλήσουν όπλα οι πρώτοι και να κάνουν κερδοφόρες επενδύσεις οι δεύτεροι, κλείνοντας συνάμα τον βαλκανικό δρόμο της Ρωσίας, που διατηρούσε καλές σχέσεις με τον Γκρούεφσκι!

Ο ΥΠΕΞ Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ με τον Αμερικανό Πρέσβη Jess Baily, μπροστά από το προκλητική αφίσα "Μακεδονία"
  Η νέα, προκλητική ενέργεια των Σκοπίων, να χρησιμοποιήσει το ελληνικό όνομα "Μακεδονία" για να πλασάρει προπαγανδιστικά και εκβιαστικά την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, αποτελεί πλήγμα στην "καλή γειτονία" και δείχνει πως το κρατίδιο δεν έχει σκοπό να αλλάξει ούτε το όνομά, ούτε τη "χάρη"...

 Ζητούμε από τον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, να ακυρώσει άμεσα το προγραμματισμένο ταξίδι του και να καταγγείλει τα Σκόπια για αυθαίρετη, δόλια χρήση και διπλωματική προπαγάνδα του Ελληνικού Ονόματος και παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, αλλά και της Νατοϊκής απόφασης του Βουκουρεστίου!

   Η Μακεδονία, είναι μόνο μία και είναι ενταγμένη ήδη στο ΝΑΤΟ, από τις 18 Φεβρουαρίου 1952!

   Γιατί η Μακεδονία είναι Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr