ΧΑΡΤΗΣ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ!



   Τον διαμελισμό της Ελλάδας και την προσάρτηση της μίας και μόνης Μακεδονίας μέχρι τον Όλυμπο και το Αιγαίο, ζητούν με προκλητικότατο χάρτη οι Σκοπιανοί του Καναδά, στα πλαίσια των εορτασμών της Βουλγαρικής Ψευδοεπανάστασης του Ίλιντεν (20 Ιουλίου/2 Αυγούστου 1903), που πλήρωσε όμως τότε με αίμα ο γηγενής Ελληνικός πληθυσμός, κάνοντας την Αθήνα να πεταχτεί απότομα από τον λήθαργο.

ΜΕ ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
 Η πρόκληση είναι διπλή, διότι πρόκειται για διαφημιστική καταχώρηση των Σκοπιανών στην εφημερίδα "Τορόντο Σταρ" του Καναδά, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του "Εθνικού Κήρυκα" (εδώ). 

Έτσι η καναδική εφημερίδα γίνεται συνεργός της διαμελιστικής προπαγάνδας κατά της Ελλάδας και ο Ελληνισμός του Τορόντο οφείλει να κινηθεί δικαστικά εναντίον της, όπως είμαστε βέβαιοι πως θα πράξει, διότι είναι φανερό ότι πρόκειται για συμπαιγνία!

  Η "Τορόντο Σταρ" άλλωστε δεν θα δημοσίευε ποτέ έναν χάρτη διαμελισμού του Καναδά, αλλά δημοσιεύει ευχαρίστως έναν χάρτη διαμελισμού της Ελλάδας!

ΤΑ ΤΡΙΑ "ΚΟΜΜΑΤΙΑ"...
 Η διαφημιστική καταχώριση έχει επάνω στο κέντρο της το σύμβολο των δήθεν "Ενωμένων Μακεδόνων" όπως αυτοαποκαλούνται, με τις δήθεν "τρεις Μακεδονίες", του "Αιγαίου" (Ελλάδα), του "Πιρίν" (Βουλγαρία) και του "Βαρδάρη" (σημερινά Σκόπια) όπως τις αποκαλούν. 

...ΤΟΥ "ΒΑΡΔΑΡΗ"
  Φανταστείτε δηλαδή τι θα συμβεί αν, ο μη γένοιτο, αναγνωρίσει η Αθήνα τα Σκόπια σαν "Μακεδονία του Βαρδάρη", όπως γράφεται. Θα έχει αναγνωρίσει το πρώτο και θεμελιώδες κρατικό κομμάτι των πλαστογράφων, που έπειτα θα διεκδικεί σταθερά και μεθοδικά τα άλλα δύο "αλύτρωτα" και ιδιαίτερα το κομμάτι της αληθινής Μακεδονίας, την ίδια την βόρεια Ελλάδα!Άλλωστε εδώ καταλήγει ο "Βαρδάρης" (Αξιός) ποταμός... Στον Θερμαϊκό, δίπλα στη Θεσσαλονίκη...

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  Οι Σκοπιανοί προβάλουν ταυτόχρονα σαν δικό τους και το όνομα "Μακεδονία" και τον ίδιο τον Μέγα Αλέξανδρο, έχοντας το θράσος να τον προβάλουν φωτογραφικά και να τον αναφέρουν σαν βασιλιά τους, ενώ είναι γνωστό πως οι Σλάβοι πρόγονοί τους ήρθαν στα Βαλκάνια 900 χρόνια μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου!

"Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ"

   Στην ίδια διαφημιστική αφίσα - καταχώρηση, οι Σκοπιανοί του Καναδά προβάλουν τον σαν "Μακεδόνα ήρωα" τον Βούλγαρο Αρχικομιτατζή Γκότσε Ντέλτσεφ και αναφέρουν προκλητικά κήρυγμά του, όπου αναφέρει:
   "Η "Μακεδονία" είναι δική μας"! Δηλαδή "δική τους"...

Ο ΧΑΡΤΗΣ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ

   Ο χάρτης - πρόκληση των Σκοπιανών στην "Τορόντο Σταρ" δείχνει τον διαμελισμό της Ελλάδας και την προσάρτηση του μεγαλύτερου μέρους του βόρειου κομματιού της στα Σκόπια, με Θεσσαλονίκη, Όλυμπο, Άγιον Όρος, Θάσο και όλες τις πόλεις και τα χωριά της αληθινής Μακεδονίας! Της αιώνιας Μακεδονίας των Ελλήνων!
  
 Όσοι λοιπόν ετοιμάζονται να τους δώσουν το Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με οποιονδήποτε προσδιορισμό, εγκληματούν φανερά και εκούσια, διότι δίνουν δικαίωμα μελλοντικής διεκδίκησης του ελληνικού εδάφους που λέγεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και αποτελεί την μοναδική και μόνη Μακεδονία της Ιστορίας!

 Και αυτό, όλοι εμείς στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού - που διασώζει με τον τίτλο του το ελληνικό Όνομα και φέρνει την Αναγέννηση της Ελλάδας - ΔΕΝ θα το επιτρέψουμε ποτέ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr