ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ


 Απαντώντας μια και καλή στα διάφορα σενάρια που διοχετεύονται προς την κοινή γνώμη προκειμένου να μετρηθούν οι αντιδράσεις και τα αντανακλαστικά της, το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, τονίζει ξεκάθαρα:

  Δεν δίνουμε ούτε το Όνομα (με οποιαδήποτε μορφή, γραφή ή προσδιορισμό), ούτε την Ελλάδα!

    ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ
  Καλούμε όλους τους Έλληνες να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης εάν κληθούν από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, σχηματίζοντας Ομάδες Δράσης σε επίπεδο γειτονιάς, ενορίας, Δήμου, χωριού ή πόλης, με ευγενές πάντα, πολιτισμένο, ειρηνικό, ευσεβές και αποφασιστικό προσανατολισμό. Η ποιότητα και το ήθος είναι αυτό που πρέπει πάντα να μας διακατέχει και να μας ξεχωρίζει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Ας μην ξεχνούν οι φίλοι μας, ότι χτίζουμε έναν μεγάλο και ιστορικό Πολιτικό Οργανισμό, που με την βοήθεια του Θεού, όχι μόνο θα σώσει το Όνομα της Μακεδονίας και την τεράστια ιστορική κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Βυζαντίου, αλλά θα κληθεί να σώσει την ίδια την Ελλάδα, κάνοντάς την και πάλι μεγάλη, σεβαστή και ξακουστή στην Οικουμένη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
  Οι Υπογραφές των Ιδρυτικών Μελών συνεχίζονται εδώ, με στόχο να φτάσουν και να κλειδώσουν τις 35.000! Γιατί με τόσους Έλληνες ξεκίνησε και ο Αλέξανδρος, δοξάζοντας τον Ελληνισμό στα πέρατα της γης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr