ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ''ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ'' ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ! Στις 2 Ιουλίου στα Σκόπια!


  Μετά από πολυετή, επίμονο και παρασκηνιακό αγώνα ΗΠΑ, Γερμανίας και Βρυξελλών, με υποκλοπές, συκοφαντίες και ατέλειωτο χρήμα, ο Γκρούεφσκι έπεσε από την εξουσία και τον διαδέχτηκε ο πολιτικός του αντίπαλος και εκλεκτός των ξένων Ζόραν Ζάεφ, με ρητή εντολή να βάλει τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. επειγόντως και με Σύνθετη Ονομασία, κλείνοντας και αυτή τη βαλκανική πόρτα στη Ρωσία, που κοιμάται "ύπνο Σιβηρίας" με τη σειρά της, αρνούμενη να αποδεχτεί τόσο καιρό τα δίκαια της Ελλάδας σε Σκοπιανό και Βορειοηπειρωτικό....


ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ"
  Αφού λοιπόν όλα πήγαν "κατ΄ ευχήν" για τους Δυτικούς, τώρα μένει η τελευταία πινελιά. Το να έρθει ο "αιώνιος" μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς, ο επιλεγόμενος από εμάς τους Μακεδόνες "νεκροθάφτης", για να δοθεί το πολυπόθητο όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στα Σκόπια, με έναν ανούσιο γεωγραφικό ή επιθετικό προσδιορισμό, που θα σερβιριστεί σαν "εθνική επιτυχία" στον λαό, όπως και η πανηγυρική υπογραφή των Μνημονίων που δήθεν θα έσκιζαν...


ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
   Ο Μάθιου Νίμιτς θα έρθει άμεσα, Κυριακή 2 και Δευτέρα 3 Ιουλίου στα Σκόπια και πιθανόν θα μεταβεί κατόπιν στην Αθήνα, ενώ κυκλοφορούν ήδη τα γνωστά απαράδεκτα ονόματα "Μακεδονία του Βαρδάρη", "Άνω", "Βόρεια", "Νέα", "Ορεινή", "Σκοπιανική"....


ΟΝΟΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ
  Η παράδοση του Ονόματος όμως, εκτός από εθνική προδοσία, αποτελεί και υποθήκη μελλοντικής παράδοσης του Εδάφους!

  Τα Σκόπια θέλουν το Όνομα, διότι με αυτό υποδύονται ένα συγκεκριμένο και ανύπαρκτο έθνος, τους δήθεν εθνικά "Μακεδόνες", ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν στο άμεσο μέλλον και το Έδαφος της αλύτρωτης, για αυτούς, δήθεν "Μακεδονίας του Αιγαίου"!

   Όποιος δώσει Όνομα δίνει Έδαφος!
  Και αυτό δεν θα περάσει!

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
  Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, καλεί σε ετοιμότητα τους Έλληνες σε Ελλάδα και Εξωτερικό, για τολμηρές και αποφασιστικές κινητοποιήσεις, που θα σταματήσουν και θα ματαιώσουν κάθε τυχόν απόπειρα, μια για πάντα!

  Δεν θα αναγνωρίζουμε ποτέ Κράτος με το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ή παράγωγά του, σε οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, ούτε σχετική ταυτότητα, εθνότητα και γλώσσα!

  Είμαστε βέβαιοι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σύσσωμη η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, το Άγιον Όρος και ο απανταχού συνειδητοποιημένος και ποιοτικός Ελληνισμός, είναι μαζί μας! Γιατί μαζί μας είναι τα Εθνικά Δίκαια!

  Έλληνες, αφυπνιστείτε και οργανωθείτε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Για να σώσουμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Για να σώσουμε και να ξανακάνουμε δυνατή και μεγάλη ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr