''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Βίντεο - ντοκουμέντο - Μπαράζ προκλήσεων της Ρωσίας κατά της Μακεδονίας μας!



  Τρεις μεγάλες προκλήσεις της Ρωσίας στο Σκοπιανό, με πρώτη τον ίδιο τον Πούτιν να αποκαλεί "Μακεδονία" τα Σκόπια μέσα στο Κρεμλίνο, υποδεχόμενος τον Πρόεδρο των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβάνοφ, σήμερα, 24-5-2017!


ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ 1 
   Ο "Φιλέλληνας" Πούτιν χρησιμοποίησε τις λέξεις "Μακεντόνσκι" και "Μακεντόνια" απευθυνόμενος στον Σκοπιανό Πρόεδρο, όπως ακούγεται στο βίντεο - ντοκουμέντο που παρουσιάζει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού!


ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ 2
   Στην επίσημη σελίδα του Κρεμλίνου, σε αναφορά της συνάντησης Ιβάνοφ με τον Προέδρο Πούτιν, τα Σκόπια αναγράφονται σαν "Μακεδονία", προσβάλλοντας βάναυσα την ιστορία, τον Ελληνισμό, αλλά και την αλήθεια! 

Ντοκουμέντο 2: "Μακεδονία" τα Σκόπια στην επίσημη σελίδα του Κρεμλίνου

ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ 3
   Οι ρωσικές προκλήσεις συνεχίστηκαν και από το Πατριαρχείο Ρωσίας, με τον ίδιο τον Πατριάρχη Κύριλλο να αποκαλεί "Μακεδονία" τα Σκόπια, ενώ σαν "Δημοκρατία Μακεδονίας" αναφέρονται και στην σελίδα του Ρωσικού Πατριαρχείου!
  
"Δημοκρατία Μακεδονίας" τα Σκόπια στην επίσημη σελίδα του Πατριαρχίου Ρωσίας και ανοιχτές αγκάλες για Ιβάνοφ

  Μάλιστα έχουν φθάσει σε τέτοιο βαθμό σκοπιανικότητας οι Ρώσοι, που ο Σκοπιανός Πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ, τιμήθηκε από τον Ρώσο Πατριάρχη Κύριλλο με το Βραβείο "Αλέξιος Β'"! 
  Ενώ πρέπει να υπενθυμίσουμε πως το κρατίδιο έχει "Σχισματική Εκκλησία" που δεν αναγνωρίζεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο μας, το οποίο υπονομεύεται από τη Μόσχα...



  
 Με όλα αυτά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η Μόσχα είναι δεμένη αχώριστα με τον Πανσλαβισμό (δείτε και εδώ), ενώ κάποιοι "αφελείς" προτείνουν τη "Ρωσική Λύση" για τα προβλήματα της Ελλάδας, τα οποία οφείλονται αποκλειστικά και μόνο σε εμάς τους ίδιους, τις αδυναμίες, τις διχόνοιες και τους μικροκομματισμούς μας, που σαν "κερκόπορτες" επιτρέπουν πότε στον έναν και πότε στον άλλον, να μπαίνει, να αλώνει, να αρπάζει, να χτυπά και να αλυσοδένει...

   Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
   Η Ρωσία θα έπρεπε να έχει διδαχθεί από τα ιστορικά της λάθη, που την οδήγησαν σε διεθνή απομόνωση στο παρελθόν και σε αποξένωση από τον Ελληνισμό, αφού σκοπό της είχε τότε τον διαμελισμό της χώρας μας για την ποθητή έξοδό της στο Αιγαίο, στην αρχή μέσω Βουλγαρίας (Εξαρχία - Κομιτατζήδες) και έπειτα μέσω Γιουγκοσλαβίας (Τίτο - Σκόπια) και όχι να αγκαλιάζει τα Σκόπια σε βάρος της Ελλάδας!

  Συμφέρον και της Ρωσίας και των ΗΠΑ όμως, θα ήταν να υπάρχουν, με ειρηνικό πάντα τρόπο, κοινά σύνορα Σερβίας - Ελλάδας, ώστε να ενισχυθεί ο χριστιανικός άξονας των Βαλκανίων σε βάρος του ισλαμικού-αλβανικού-τουρκικού τόξου, που εγγυάται συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις και τρόμο και πρόσφυγες στις πόλεις της Ευρώπης! Και όχι να στήνονται τεχνητά και θνησιγενή κρατίδια, με πλαστές ιστορίες και ταυτότητες, που φέρνουν και θα φέρνουν πάντα αστάθεια και διεθνή προβλήματα...

   Άλλωστε, εάν ήθελε, η Ρωσία θα μπορούσε να είχε κερδίσει τη φιλία και την καρδιά της Ελλάδας, παύοντας την αναγνώριση των Σκοπίων με το ελληνικό όνομα "Μακεδονία" και όχι να υποδέχεται σαν "αδελφή Μακεδονία" και να τιμά σαν "Μακεδόνα" έναν Σλάβο που ήρθε στα Βαλκάνια 900 χρόνια μετά τον Μέγα Αλέξανδρο!

   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, υπηρετεί ασυμβίβαστα την ιστορική αλήθεια και τα δίκαια του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας! Και ας ξέρουν οι Σκοπιανοί, ότι περισσότερο μπορεί να τους προστατέψει η μικρή και γειτονική Ελλάδα, παρά η μακρινή και "πονηρά και γεωπολιτικά σκεπτόμενη" Ρωσία... Και ο νοών νοείτω....




   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr