ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ! Δείξτε τη φωτογραφία του στα παιδιά σας


  Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία του Έλληνα Προέδρου Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου να γονατίζει κατά την ανάγνωση της ευχής της γονυκλισίας της Πεντηκοστής, έσπευσαν όλα τα άθεα ή αντίθεα κόμματα και κομματίδια να κατηγορήσουν, ακόμη και να γελοιοποιήσουν, έναν αληθινό και ευσεβή άνδρα, που όπως οι λαμπροί μας Αυτοκράτορες και οι δοξασμένοι Στρατηγοί και Ήρωες, παλιοί και νέοι, ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης, ο Κανάρης, ο Παύλος Μελάς και τόσοι άλλοι, κλίνει γόνυ ενώπιον του αληθινού Θεού!


   Αριστεροί, Ποταμίσιοι, Νεοφιλελεύθεροι και άλλες "στυμφαλίδες όρνιθες", μαίνονται χθες και σήμερα σαν λαίλαπα κατά του Προέδρου, επειδή "τόλμησε" να γονατίσει μπροστά στον Θεό, όπως ήταν με το κουστούμι και τη γραβάτα, χωρίς να "ντραπεί", χωρίς να έχει στην τσέπη του τουλάχιστον τη φωτογραφία του Λένιν, του Μαρξ ή του Ροκφέλερ και ιδίως χωρίς να ρωτήσει - άκουσον άκουσον - την Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και του μολυσμένου Ποταμιού, την Τρόικα ή τη Σοσιαλιστική Διεθνή...




  ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 Την Κυριακή της Πεντηκοστής 19-6-2016 μ.Χ., μέσα στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης, ο ταπεινός Προκόπης Παυλόπουλος, αδιαφορώντας για εκείνους που καρδοκούσαν, γονάτισε μπροστά στην ανυπέρβλητη καθαρότητα και λαμπρότητα του Τριαδικού Θεού, ενώ δίπλα του έκαναν ακριβώς και ταυτόχρονα το ίδιο και όλοι οι Πατριάρχες και Αρχιερείς της Πανορθόδοξης Συνόδου, με πρώτο τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο, που γονατιστός διαβάζε την ευχή της γονυκλισίας!


   Τα πλάνα της υποβαθμισμένης ΕΡΤ2 που μετέδιδε την Θεία Λειτουργία (πού να το κάνει αυτό η ΕΡΤ1), δεν έδειξαν όμως την κίνηση της γονυκλισίας του Προέδρου, παρά μόνο ένα πολύ κοντινό πλάνο (φωτο) όπου δεν φαίνεται ότι έχει γονατίσει, αλλά μοιάζει να κλίνει μόνον την κεφαλή... Ίσως για να μην τρομάξουν στο Μέγαρο Μαξίμου και το θεωρήσουν καθαρό "σαμποτάζ"...



  
ΔΕΝ ΕΚΛΙΝΑΝ ΚΑΝ ΚΕΦΑΛΗ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


   Η είδηση όμως δεν είναι ότι γονάτισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ευχή της Πεντηκοστής μαζί με τους Πατριάρχες, αλλά το ότι δεν έκλιναν καν κεφαλή οι Στρατιωτικοί Υπασπιστές του, όπως τουλάχιστον φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο!

  Όταν μπροστά τους γονατίζει ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης λέγοντας "έτι και έτι, κλίναντες τα γόνατα, του Κυρίου δεηθώμεν", καθώς και οι άλλοι Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν έπρεπε - αν όχι να γονατίσουν - τουλάχιστον να κλίνουν κεφαλή; 


   Αν κάτι τέτοιο βέβαια γινόταν στον καιρό του Βυζαντίου και το έβλεπε Ιουστινιανός, Ηράκλειος, Νικηφόρος Φωκάς, Βασίλειος Β΄, Ιωάννης Βατάτζης ή Κωνσταντίνος Παλαιολόγος κ.α., θα γινόταν σεισμός στο Στράτευμα... 

 (Σημείωση: ακόμη και γνωστή στρατιωτική - αμυντική ιστοσελίδα, φιλοξενεί άρθρο-κόλαφο κατά του ευσεβούς Προέδρου... Για να καταλάβετε πόσο έχει απλωθεί ο αντιχριστιανισμός, η ασέβεια και η αθεΐα... και γι΄ αυτό κατά συνέπεια έχει τέτοια χάλια και Κρίση η Ελλάδα...)

   ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
 Με όλα τα παραπάνω, θεωρούμε καθήκον μας σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ που σεβόμαστε Θεό και Πατρίδα, να αναφωνήσουμε "ΑΞΙΟΣ" για τον άξιο Πρόεδρο της Ελληνικής μας Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που έχει το θάρρος, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με έργα, να ομολογεί δημόσια και ευθαρσώς τον αληθινό Θεό, γονατίζοντας στη Χάρη και τη Δόξα Του!

   Δείξτε τη φωτογραφία του Προέδρου στα παιδιά σας. Δείξτε τον πρώτο πολίτη της χώρας, που γονατίζει μπροστά στον Παντοδύναμο Θεό, χωρίς να "ντρέπεται", χωρίς να φοβάται, χωρίς να σκέπτεται το "τι θα πει ο κόσμος", αλλά λογαριάζοντας μόνο Εκείνον, που του έδωσε την μεγάλη θέση και τον ανέβασε στο υψηλότερο σκαλί της Ελλάδας!

   Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
  Και όσο για εκείνους που τον κατηγορούν, τον λοιδορούν και τον διαπομπεύουν κυριολεκτικά σήμερα, βγάζοντας χολή και σκώληκες, ας θυμηθεί τα λόγια του ίδιου του Χριστού στην επί του Όρους ομιλία:
   "Μακάριοι έστε, όταν ονειδίσωσιν υμάς και διώξωσιν και είπωσιν παν πονηρόν ρήμα καθ’ υμών ψευδόμενοι ένεκεν εμού. Χαίρετε και άγαλλιάσθε, ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς..."!
    Αμήν!


1 σχόλιο:

  1. Μήπως θα πρέπει να προσέχετε καλύτερα ποιον επαινείτε;;
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr