ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σαμποτάζ και σφετερισμοί οργής κατά του Ελληνισμού


 Είναι λοιπόν γεγονός! Η Ρωσία σαμποτάρισε ολοφάνερα και με κάθε τρόπο την μεγάλη Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη, μόνο και μόνο επειδή έτσι θα αναγνωριζόταν η πρωτοκαθεδρία του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, αλλά και του ίδιου του Ελληνισμού, κάτι το οποίο η Μόσχα θεωρεί πλέον ανεπίτρεπτο για το γόητρο και τα γεωπολιτικά σχέδιά της!

 Το Ρωσικό Πατριαρχείο όπως και τα άλλα από αυτήν εξαρτώμενα ανέκαθεν, δηλαδή τα της Βουλγαρίας και Γεωργίας, ενώ αρχικά αποδέχτηκαν την συμμετοχή τους και υπέγραψαν τα σχετικά κείμενα της Γενεύης τον Ιανουάριο, εν τούτοις κάτω από την μπαγκέτα του Κρεμλίνου έκαναν τα πάντα για να αποδυναμώσουν την εικόνα και τον αντίκτυπο της Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδοξίας, να την υπονομεύσουν και να την ακυρώσουν και τελικά δεν προσήλθαν!
   (Τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι ο Ρώσος Πατριάρχης μπορεί και να προσέλθει την Κυριακή, πράγμα που θα μετριάσει κάπως τα πράγματα, αλλά δεν θα κρύψει ό,τι έγινε)

     ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ...
   Και εάν ρωτά κανείς γιατί αυτή η Πανορθόδοξη σύνοδος γίνεται στην Κρήτη και όχι στην Κωνσταντινούπολη, η απάντηση βρίσκεται και πάλι στη Μόσχα, που για να συμμετέχει όπως έλεγε, ζήτησε η Σύνοδος να γίνει αλλού, επικαλούμενη τάχα την επιδείνωση των Ρωσοτουρκικών σχέσεων... Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης, έκανε ακόμη και αυτό το χατίρι στους Ρώσους, προκειμένου να αφοπλίσει τα επιχειρήματά τους και διάλεξε την Κρήτη... Αλλά οι Ρώσοι δεν φάνηκαν... 

   ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΟΥΓΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ
  Και αφού λοιπόν ακύρωσαν την Κωνσταντινούπολη, που είχε πολύ ισχυρό ελληνικό συμβολισμό, στη συνέχεια απαίτησαν και κατάφεραν να μην συμμετάσχουν ούτε η Βουλγαρία (θυμηθείτε το Βουλγαρικό Σχίσμα με την ρωσική απαίτηση στον Σουλτάνο και τον Μακεδονικό Αγώνα που ακολούθησε για τη διάσωση της Μακεδονίας μας), αλλά ούτε και η Γεωργία!

   ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ...
  Τέλος, το καταπληγωμένο από τον πόλεμο και τους Ισλαμιστές Πατριαρχείο Αντιοχείας, που εξαρτάται άμεσα από την ρωσική παρέμβαση στη Συρία, είχε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θα συμμετάσχει, επικαλούμενο διαφορές στην διαποίμανση του Κατάρ, με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων...

   ΣΚΛΗΡΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ
  Η Ρωσία πίεσε αφάνταστα και τη Σερβία, η οποία προς στιγμήν λύγισε και είπε ότι σκέπτεται να μην συμμετάσχει, αλλά τελικά προσήλθε, κερδίζοντας πόντους στην ευρωπαϊκή προοπτική της..

   ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
 Η εξήγηση όλης αυτής της ρωσικής στάσης, δεν έχει να κάνει με θρησκευτικές διαφορές και ζητήματα, αλλά με καθαρά γεωπολιτικούς λόγους, τους οποίους ξεφούρνισε αβίαστα πριν λίγες ημέρες ο σύμβουλος του Ρώσου Προέδρου, ο Αλεξάντερ Ντούγκιν!

 Στις 10 Ιουνίου 2016 λοιπόν και αμέσως μετά την επίσκεψη Πούτιν και Κυρίλλου στο Άγιον Όρος, ο Ντούγκιν ξεσπάθωσε δημόσια και τηλεοπτικά από τον ενθουσιασμό του, αποκαλύπτοντας τις βαθύτερες στοχεύσεις της Μόσχας, τις οποίες ο ίδιος καθοδηγεί μέσω της "4ης Πολιτικής Θεωρίας" και του "Ευρασιανισμού", σαν Καθηγητής Κοινωνιολογίας και Γεωπολιτικής του Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας, του φημισμένου Λομονοσόφ!

 Ο Σύμβουλος του Πούτιν, διατύπωσε δύο τουλάχιστον μεγάλες προκλήσεις κατά του Ελληνισμού, στις οποίες ουδείς ως τώρα δεν τόλμησε να απαντήσει!

 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ατόφιο σπαθί του Ελληνισμού, υπερασπιστής και συνεχιστής της Αλεξανδρινής και Βυζαντινής ιστορίας και ελληνικότητας, θεωρεί χρέος του όχι μόνο να απαντήσει, αλλά και να ξεσκεπάσει τα δόλια σχέδια υφαρπαγής της Ελληνικής Ιστορίας, κληρονομιάς και συνέχειας, που εκπορεύονται πλέον απ΄ ευθείας από την Μόσχα και Κρεμλίνο!

1η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΤΟΥΓΚΙΝ: "Εμείς (η Ρωσία) είμαστε οι κληρονόμοι του Βυζαντίου, 
σαν κράτος και σαν αυτοκρατορία, από την πτώση της Κωνσταντινούπολης"...

 Η 1η λοιπόν πρόκληση του Αλεξάντερ Ντούγκιν, έχει να κάνει με τον δημόσια δήλωσή του, στην αγγλική μάλιστα γλώσσα, για να τα καταλάβουν και στη Δύση, ότι η Ρωσία δήθεν είναι ο κληρονόμος του Βυζαντίου, δηλαδή της Ελληνοχριστιανικής Αυτοκρατορίας μας:

   Ντούγκιν: "Εμείς (η Ρωσία) είμαστε οι κληρονόμοι του Βυζαντίου, σαν κράτος και σαν αυτοκρατορία, από την πτώση της Κωνσταντινούπολης"!

   Δηλαδή ο Σύμβουλος του Πούτιν, υφαρπάζει ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα ολόκληρη την χιλιετή ελληνική Ιστορία του Βυζαντίου και της Κωνσταντινούπολης, διεκδικεί ολοφάνερα και την Πόλη και την Αγια Σοφιά σαν ρωσικά, αλλά και τα πρώην εδάφη της πατέρων μας και ολόκληρης της Ρωμιοσύνης, που απλωνόταν από Κριμαία, ως την Συρία και τα Ιεροσόλυμα!

  Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΠΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ 970 μ.Χ.
   Επιπλέον ο Ντούγκιν, υπονοεί ότι δεν υπάρχουμε ως Έλληνες, αφού θεωρεί αποκλειστικό κληρονόμο την Ρωσία, ξεχνώντας ότι τον εκχριστιανισμό της τον χρωστά στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, την οποία μάλιστα επιχείρησαν να αλώσουν οι Ρώσοι στα 970 μ.Χ., εισβάλλοντας με χιλιάδες στρατό, όταν βρέθηκε ξαφνικά μπροστά τους ο τρομερός μας Στρατηγός Βάρδας Σκληρός στην Μάχη της Αρκαδιούπολης, καταφέρνοντας να τους αποδεκατίσει κυριολεκτικά, αφήνοντας πίσω του 20.000 νεκρούς Ρώσους και συμμάχους τους, με ελληνικές απώλειες μόλις 25 στρατιωτών...

   Άρα λοιπόν, όχι μόνον "κληρονόμοι" δεν είναι του Βυζαντίου, αλλά εισβολείς εναντίον του και πλέον, μετά τις δηλώσεις Ντούγκιν, πλαστογράφοι και παραχαράκτες της ιστορίας μας! 

  Δεν είναι βέβαια τυχαίο που η Ρωσία ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τα Σκόπια σαν "Μακεδονία", συνυπογράφοντας επισήμως το έγκλημα...

2η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΤΟΥΓΚΙΝ: "Αναλάβαμε την αποστολή να γίνουμε η Τρίτη Ρώμη"...

   Υπάρχει όμως και δεύτερη, συνεχόμενη προκλητική δήλωση του Ντούγκιν, που λέει ωμά πως η Μόσχα είναι η Τρίτη Ρώμη, που σημαίνει ότι παραμερίζει πλήρως τα δικαιώματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και θέλει να αντικαταστήσει με ρωσικό χρώμα τα πάντα και τους πάντες! Εδώ φαίνεται ολοκάθαρα ο λόγος που δεν πήγε η Τρίτη Ρώμη (Μόσχα), στην Πανορθόδοξη Σύνοδο που συνεκάλεσε η Δεύτερη Ρώμη (Κωνσταντινούπολη), θεωρώντας τον εαυτό της υπέρτερο της σκλαβωμένης μα ζώσας Βασιλεύουσας:

 Ντούγκιν: "Αναλάβαμε την αποστολή να γίνουμε η Τρίτη Ρώμη και οι κληρονόμοι της Πανορθoδοξίας, καθώς η ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει διατηρήσει τις Βυζαντινές παραδόσεις. Είμαστε Βυζαντινοί στην ψυχή, στις ρίζες και στην ταυτότητα μας"...
   Είναι σαφέστατο μήνυμα εξαφάνισης του Οικουμενικού Θρόνου και του ίδιου του Ελληνισμού! Είναι σαφέστατη πειρατεία και αλαζονικός σφετερισμός ιερών και οσίων!

   Πολύ περισσότερο όταν κατά τα χρόνια της Τουρκοκρατίας, η Ρωσία ξέχασε και Πόλη και Βυζάντιο και φυσικά τον υπόδουλο Ελληνισμό, τον οποίο χρησιμοποιούσε δόλια όπως στα Ορλωφικά που μόνο στην Τρίπολη κόστισαν την σφαγή 3.000 Ελλήνων, ενώ με διαταγή της Ρωσίας μπήκε Τουρκικός Στρατός στις Αυτόνομες Ηγεμονίες για να καταπνίζει την Επανάσταση του Υψηλάντη, ενώ η Μόσχα δεν έκανε το παραμικρό όταν οι Τούρκοι απαγχόνιζαν τον Άγιο Πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε΄, ανήμερα του Πάσχα του 1821, ενώ τώρα τάχα καίγονται για την Πόλη και το Πατριαρχείο... Ούτε βέβαια αντέδρασαν στη Γενοκτονία του Κεμάλ κατά του Ελληνισμού, το οποίο ίσα ίσα προσέφεραν χιλιάδες ρούβλια, σφαίρες και όπλα για να μας αφανίσει, ώστε να μην υπάρχει ούτε Έλληνας στη Μικρά Ασία...


   ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΝΤΟΥΓΚΙΝ...
   Η Ρωσία και ο ίδιος προσωπικά ο Πούτιν, αν δεν θέλει λοιπόν σήμερα να βλαφτούν ανεπανόρθωτα οι Ελληνορωσικές Σχέσεις, οφείλει να μαζέψει αμέσως τον ανιστόρητο Ντούγκιν και να τον στείλει πακέτο στη Σιβηρία να σπάσει κανέναν "πάγο", πριν σπάσει οριστικά τα αφελώς φιλικά αισθήματα του ελληνικού λαού προς τον ομόδοξο ρωσικό λαό...

 Τέτοιες δηλώσεις θυμίζουν σκοτεινές εποχές και κάνουν την "Τρίτη Ρώμη" να ακούγεται σαν "Τρίτο Ράιχ"....

   Το Βυζάντιο, είναι η Ελληνική Χριστιανική Αυτοκρατορία Κωνσταντινουπόλεως και αποκλειστικοί κληρονόμοι της είναι μόνον οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί!

   Το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, είναι πρώτο τη τάξει και εκείνο που αναγνώρισε στα 1589 το Πατριαρχείο Μόσχας, ως πέμπτο τη τάξει...

   Η Κωνσταντινούπολη και η Αγια - Σοφιά, είναι ελληνικά και απαραχώρητα, όπως και τα σύμβολα του Δικέφαλου Αετού, του Χριστογράμματος ΧΡ και του 4Β!

   Η δε χρησιμοποίησή τους από τρίτους, συνιστά μη φιλική ενέργεια και κατάφωρη παραχάραξη, πλαστογραφία και σφετερισμό της δοξασμένης Ελληνικής Ιστορίας και Κληρονομιάς!

Το αυθαίρετο, πειρατικό και προκλητικό μετασοβιετικό Ρωσικό Εθνόσημο με τον ελληνικό - βυζαντινό Δικέφαλο Αετό, που κρατά μάλιστα αυτοκρατορικό σκήπτρο και φορεί τρίτη κορώνα (τρίτη Ρώμη) - Η ρωσική χρήση του ελληνικού συμβόλου είναι ανεπίτρεπτος σφετερισμός ιστορίας και κληρονομιάς


   
  ΠΟΥΤΙΝ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ
  Το μήνυμά μας είναι πλέον ξεκάθαρο:
  Πούτιν, μάζεψε τα πόδια σου από τα χαλιά μας! Είναι πορφυρά και βυζαντινά, δηλαδή αυτοκρατορικά και ελληνικά και δεν μπορεί να τα αγγίζει κανείς τρίτος! Πολύ περισσότερο ο Ντούγκιν και η προπαγάνδα του...


 Μην γίνεις παραβάτης της Διαθήκης, αλλιώς θα γίνεις ο νεκροθάφτης της Ρωσίας, στα συντρίμμια ενός προφητευμένου Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που θα γίνει στην ποδιά της αιώνιας των Ελλήνων Κωνσταντινούπολης! Γιατί σε αυτούς ανήκει! Σε εμάς! Στους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr