ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ'' ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΚΑ! Βίντεο - ντοκουμέντα


 Νέα αθλιότητα σε βάρος του Μακεδονικού Ελληνισμού και των ελληνικών εθνικών συμφερόντων, από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που αποδέχτηκε είσοδο, αναγνώριση και διαπίστευση του αυτοαποκαλούμενου "Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων" ("MIA") των Σκοπίων μέσα στην ίδια την Θεσσαλονίκη και την Τετραμερή Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών των Βαλκανίων για το Προσφυγικό, αλλά και το αναφέρει έτσι (ΜΙΑ) και στην επίσημη σελίδα του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών! (δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντα)

Η ΤΕΤΡΑΜΕΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΙ ΣΗΜΑΙΕΣ... 
Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά έγινε στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Σκοπίων, Βουλγαρίας και Αλβανίας για τη διασυνοριακή συνεργασία στο Προσφυγικό, με την επιδεικτική απουσία της Σερβίας και της Κροατίας, των οποίων αναρτήθηκαν οι σημαίες ...ερήμην τους! (Η Σερβία είναι σφόδρα ενοχλημένη από την απαράδεκτη πολιτική προσέγγισης της Αθήνας με τους εγκληματίες UCK και εμπόρους ανθρωπίνων οργάνων, όπλων και ναρκωτικών, Αλβανούς ισλαμιστές του Κοσσόβου...) (δείτε εδώ αξίζει)

 ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Μετά τις επαφές και τις διμερείς συζητήσεις των ΥΠΕΞ και εκπροσώπων των Υπουργείων Εσωτερικών των τεσσάρων, ακολούθησε η κοινή συνέντευξη τύπου, παρουσία του Νίκου Κοτζιά, του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και των ΥΠΕΞ Βουλγαρίας, Αλβανίας και Σκοπίων, τα που αποκαλούνταν συνεχώς και ξεδιάντροπα σαν πρώην "Μακεδονία" (FYRO"M" - την ονομασία αυτή δεν αναγνωρίζει το Μακεδονικό Κόμμα - τα Σκόπια δεν είναι ούτε πρώην, ούτε νυν Μακεδονία).

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ  ("ΜΙΑ") ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Στη συνέντευξη, είχε συμφωνηθεί να διατυπωθεί μία ερώτηση από ένα μέσο ενημέρωσης της κάθε χώρας, δηλαδή τέσσερις ερωτήσεις, που θα συντόνιζε ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ Ευστράτιος Ευθυμίου

  Και εδώ ακριβώς αρχίζει η απίστευτη πρόκληση - υπονόμευση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά της μίας και μόνης Μακεδονίας, αφού αποδέχθηκε είσοδο στην Ελλάδα και διαπίστευση - εκπροσώπηση στη συνέντευξη τύπου, του αυτοαποκαλούμενου "Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων" των Σκοπίων ("ΜΙΑ")! Μέσα μάλιστα στην ίδια την Θεσσαλονίκη!

 Οι Σκοπιανοί, έκπληκτοι και ίδιοι με το απρόσμενο δώρο της Αθήνας, δεν έχασαν την ευκαιρία να διατυπώσουν την ερώτηση που τους αναλογούσε ενώπιον όλων, παρουσιαζόμενοι σαν το κρατικό "Μακεδονικό" Πρακτορείο των Σκοπίων, κάτι που μετέφρασε κατά λέξη και η Ελληνίδα μεταφράστρια του ΥΠΕΞ, χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου ούτε ο Κοτζιάς, ούτε ο Τόσκας!  Ούτε φυσικά ο Ευθυμίου, που εάν βρισκόταν στη θέση του ο Διπλωμάτης Ίωνας Δραγούμης, θα προκαλούσε σεισμό και παραίτηση! (δείτε το αδιάψευστο βίντεο-ντοκουμέντο)




ΣΑΝ "ΜΙΑ" ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ) ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ


 Οι προκλήσεις και οι υπονομεύσεις όμως της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν σταματούν εδώ, αφού όπως αποδεικνύεται περίτρανα από το παραπάνω ντοκουμέντο μας, στην επίσημη σελίδα του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, όπου δημοσιεύεται ολόκληρη η συνέντευξη τύπου (κείμενο), το Σκοπιανικό Πρακτορείο αναφέρεται κανονικά σαν "ΜΙΑ" χωρίς καν εισαγωγικά, πράγμα που δείχνει ότι υιοθετείται και άρα αναγνωρίζεται από την πολιτική και διπλωματική ηγεσία του ΥΠΕΞ η προκλητική ονομασία "Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων"! Το οποίο ούτε ήρθε μόνο του, ούτε ήρθε τυχαία στη Θεσσαλονίκη!

"ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Επόμενη ερώτηση.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γιασμίνα Τάσεφσκα, από το πρακτορείο MIA, για τον κ. Poposki.
Σε ποιο βαθμό η κρίση της μετανάστευσης έχει επηρεάσει τις σχέσεις των τεσσάρων χωρών στην περιοχή γενικά;
POPOSKI: Καταρχάς πιστεύουμε ότι είναι πολύ ευτυχές το ότι είχαμε αυτή τη σύσκεψη για το θέμα της μετανάστευσης και ελπίζουμε να έχουμε και άλλες συσκέψεις για άλλα θέματα στο μέλλον...." γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, υιοθετώντας την προκλητική ονομασία "Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων" ("MIA")!

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ - ΑΠΕ/ΜΠΕ
Το γεγονός πέρασε απαρατήρητο (;) και από το δικό μας Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ), που εξακολουθεί να αποκρύβει από την ελληνική και διεθνή γνώμη την είδηση της ίδρυσης του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ενώ την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει ήδη παραιτηθεί ο Σύμβουλος του ΔΣ του ΑΠΕ - ΜΠΕ Γρηγόρης Ρουμπάνης για το Ασφαλιστικό των Δημοσιογράφων και είναι σε απεργία διαρκείας όλος ο κλάδος! Γιατί όποιος δεν υπερασπίζεται την πατρίδα του και την ιστορία του, τελικά "πέφτουν και τον πλακώνουν"....

   ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΤΟ "ΜΙΑ"
 Μέχρι το 1998, οι Σκοπιανοί φοβόταν τις ελληνικές αντιδράσεις και δεν αποφάσιζαν την ίδρυση του αυτοαποκαλούμενου "Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων" ("MIA"), κάτι που έκαναν επί εποχής Σημίτη, τότε που δόθηκε οδηγία στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ να μην αποκαλούν "Σκόπια" το κρατίδιο, αλλά "πρώην .... Μακεδονία" (FYRO"M")...

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ

 Γιατί υπήρχε βέβαια τότε παράλληλα στη Θεσσαλονίκη το αυθεντικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΜΠΕελληνικά MPA αγλλικά), το οποίο προσέφερε - παρά τις κομματικές ατέλειές του - πολύ σημαντικό εθνικό και δημοσιογραφικό έργο!

  Όμως, τον Φεβρουάριο του 2006 αποφασίστηκε ξαφνικά η εξαφάνισή του και η συγχώνευση του με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ), που έτσι έγινε ΑΠΕ - ΜΠΕ...

  Τότε, ανακουφισμένοι οι Σκοπιανοί, αναβάθμισαν τον Απρίλιο του 2006 το "ΜΙΑ", αφού η Αθήνα (διοικητικό κέντρο) για μια ακόμη φορά τους ευνοούσε... Και έτσι παντού και διεθνώς, σαν "Μακεδονικό" Πρακτορείο Ειδήσεων, εμφανιζόταν πια κυρίαρχα το Σκοπιανικό...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
 Τώρα που οι αγαπητοί συνάδελφοι του ΑΠΕ - ΜΠΕ, πληροφορούνται αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις και υπονομεύσεις της Κυβέρνησης και την αποδοχή σαν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" όχι του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αλλά του κρατικού Σκοπιανικού Πρακτορείου, ας αντιδράσουν επιτέλους, έστω με μια ανακοίνωση, χωρίς να φοβούνται μην κακοκαρδίσουν τις υπουργικές καρέκλες που μόλις αποδέχθηκαν εκτός από το 3ο και 4ο Μνημόνιο, οριστικού θανάτου της Ελλάδας, που παραδίδει και παραδίδεται σε όλα αμαχητί!

  Πρέπει και οι συνάδελφοι Δημοσιογράφοι, να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να μας χωρίζουν πια ανούσιες ιδεολογίες, δεξιά και αριστερά, αλλά να εννοήσουμε ότι όλοι είμαστε πάνω σε ένα ιστορικό και δοξασμένο καράβι που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ και δεν πρέπει ούτε να το κάψουμε, ούτε να το πουλήσουμε, ούτε να το ρίξουμε στα βράχια, ούτε να το εγκαταλείψουμε, αλλά να το αναδείξουμε, να το προβάλουμε, να το αγαπήσουμε και να το κάνουμε πόλο τουριστικής έλξης, πρότυπο ανάπτυξης και τρόπου ζωής, αισθανόμενοι περηφάνια και όχι απέχθεια και κακομοιριά για την ελληνικότητά και την ιστορική και ορθόδοξη χριστιανική και βυζαντινή παράδοση και κληρονομιά μας! Αυτά πρεσβεύει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ
Επειδή και οι βουλευτές και στελέχη πρώην και νυν των ΑΝΕΛ πληροφορούνται αυτή τη στιγμή τα καθόλου τυχαία γενόμενα (και είναι και άλλα), τους καλούμε αυτή την ίδια την στιγμή να υποβάλουν την παραίτησή τους από τον Συγκυβερνητικό Εφιάλτη και να προσχωρήσουν άμεσα στο άφθαρτο, φρέσκο και ασυμβίβαστο πραγματικά ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Γιατί πλέον δεν θα υπάρχει καμμιά δικαιολογία και ανοχή για την εκεί κομματική παραμονή τους! Η προδοσία είναι μεγάλη και απολύτως εμφανής!

   ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τα δίνουν όλα! Εμείς δεν δίνουμε ΤΙΠΟΤΑ!
   Καλούμε δε ολόκληρο τον υγιή, ευσεβή και ζωντανό Ελληνισμό να υπογράψει άμεσα την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ μας ΚΟΜΜΑΤΟΣ, επειδή η Ελλάδα δεν χαρίζεται, δεν πωλείται, δεν παραδίνεται και δεν πεθαίνει! Ζει, αναγεννιέται και επιστρέφει δυνατή και ενωμένη σαν Αλέξανδρος!

η Μακεδονία είναι Ελλάδα και είναι αδιαπραγμάτευτη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr