ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΟ ''ΒΗΜΑ'' ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ! Απαιτεί όνομα, εθνότητα, γλώσσα



 Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, πολιτικός φορέας της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, που εκφράζει αδιάκοπα, αγωνιστικά και ασυμβίβαστα τα 3.500.000 του όπου γης Μακεδονικού Ελληνισμού, διατυπώνει δημόσια την οργή του για το νέο παραλήρημα Γκρούεφσκι, όπως αυτό αναφέρεται προκλητικά μέσα από αποκλειστική συνέντευξή του στο "Βήμα" της Κυριακής 7-2-2016!


   Ο αρχηγός των Πλαστογράφων, υποκλέπτοντας θρασύτατα την πανάρχαιη ελληνική ταυτότητα των Μακεδόνων, του Φιλίππου και του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου, του Αριστοτέλη, του Ιουστινιανού και των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου - όπως δείχνουν τα προπαγανδιστικά μνημεία του στις πλατείες και τα Μουσεία των Σκοπίων για τα οποία ξέχασε να ρωτήσει η εφημερίδα - επιχειρεί μέσα από τη συνέντευξή του στο "Βήμα", να χρυσώσει το "χάπι", να παραχαράξει την ιστορική αλήθεια και να προσφέρει βοηθητικά επιχειρήματα στους εσωτερικούς υπονομευτές - πολιτικούς, κόμματα, εκδότες, επιχειρηματίες - που πιέζουν χρόνια τώρα μέσα στην Ελλάδα την κοινή γνώμη να υποχωρήσει και να αποδεχθεί τον διαμελισμό της χώρας στον βορρά, προσφέροντας το Όνομα της Μακεδονίας στα τιτοϊκά απομεινάρια της "μεγάλης Γιουγκοσλαβίας" και της εξόδου της στο Αιγαίο...

    ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ
  Ο Γκρούεφσκι δηλώνει ότι δήθεν δεν έχει εδαφικές αξιώσεις κατά της Ελλάδας, την οποία όμως, ως γνωστόν, θεωρεί ότι αρχίζει κάτω από τον Όλυμπο! Θεωρώντας τη βόρεια Ελλάδα μας, την μία και μόνη και αληθινή Μακεδονία, σαν κατεχόμενη δήθεν από τους Έλληνες:
   "Η ''Δημοκρατία της Μακεδονίας" δεν έχει καμία αξίωση έναντι των γειτόνων της. Υπογράφω αυτή τη δήλωση με τα δύο μου χέρια" υπογραμμίζει ο Γκρούεφσκι, αποσιωπώντας και αυτός, αλλά και η εφημερίδα, ότι η μεγαλύτερη εδαφική διεκδίκηση, είναι η χρήση του ελληνικού όρου "Μακεδονία", που υποδηλώνει ακριβώς έδαφος! Το έδαφος της βόρειας Ελλάδας, την οποία θεωρεί σαν την αλύτρωτη "Μακεδονία του Αιγαίου"! 

  Αρκεί να θυμηθεί κανείς την υπόκλιση-ντοκουμέντο του ιδίου στον αλυτρωτικό χάρτη των Σκοπίων, που αποτελεί το εθνικό όραμα των απογόνων των Κομιτατζήδων, τους οποίους και εορτάζουν σαν εθνικούς τους ήρωες! Δείτε την αποκάλυψή μας τότε, το 2008, που συγκλόνισε το ΝΑΤΟ και βοήθησε αποφασιστικά το ελληνικό "βέτο" στο Βουκουρέστι 
http://www.noiazomai.net/xartisnteltsef.html 

  Οι "διαβεβαιώσεις" λοιπόν των πλαστογράφων και αρχαιοκαπήλων των Σκοπίων, είναι γελοίο να θεωρηθούν έγκυρες και να προβάλλονται μάλιστα τόσο έντονα και ανεξήγητα σαν τίτλος από την εφημερίδα, τη στιγμή που ο Γκρούεφσκι δηλώνει καθαρά ότι το όνομα τους ανήκει!

   Ενώ τα προκλητικά Μνημεία των Σκοπίων, που ίδιος ανήγειρε και τοποθέτησε, φωνάζουν - και στους πιο κουφούς υπαλλήλους του Υπουργείου Εξωτερικών και τους πιο αόμματους δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΑ και ΕΣΗΕΜΘ - ότι τους ανήκει δήθεν και ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος και ο ήλιος της Μακεδονίας και οι σάρισσες και η Ολυμπιάδα και οι αρχαίοι Μακεδόνες πολεμιστές! Όλη ένδοξη αρχαία βορειο-ελληνική κληρονομιά μας!

   Αν όλα τα παραπάνω δεν είναι "διεκδικήσεις", δεν είναι ιστορία και έδαφος, τότε τι είναι;
   Συνεπώς ο Γκρούεφσκι υπογράφει στην πράξη και με τα δύο του χέρια, ότι ΕΧΕΙ ευθείες, έντονες, διαρκείς και πάγιες εδαφικές αξιώσεις κατά της Ελλάδας!

ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ, ΕΘΝΟΤΗΤΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
  Στην ίδια συνέντευξη δηλώνει προκλητικά και απόλυτα ότι δεν παζαρεύει και δεν δίνει Όνομα, Εθνότητα-ταυτότητα και Γλώσσα, τα οποία θεωρεί ασυζητητί "Μακεδονικά":  
  "Το VMRO-DPMNE δεν θα δεχθεί προτάσεις που θα θέτουν σε κίνδυνο τον "μακεδονικό λαό" και τη "μακεδονική εθνική ταυτότητα", τη διακριτότητα του "μακεδονικού λαού", τη "μακεδονική γλώσσα και κουλτούρα". Κάθε αναθεώρηση του Συντάγματος που αλλάζει τη συνταγματική ονομασία "Δημοκρατία της Μακεδονίας" είναι μη αποδεκτή" τονίζει ο αρχιπλαστογράφος των Σκοπίων, σημειώνοντας πως τελικά η όποια "λύση-πρόταση" θα τεθεί σε λαϊκό Δημοψήφισμα

   Ενώ παρακάτω τονίζει προκλητικά:
   "Επιμένουμε σε οτιδήποτε αισθανόμαστε πως είμαστε και αποκαλούμαστε: στο όνομα της χώρας μας, στο έθνος μας, στη γλώσσα μας. Το "μακεδονικό έθνος" και η χώρα της "Μακεδονίας" υπήρξαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν"!

     Τα παραπάνω λόγια, αποδεικνύουν με τον πιο υπεύθυνο και έγκυρο τρόπο, ότι τα Σκόπια δεν ζητούν έναν απλώς "γεωγραφικό όρο"όπως σπεύδουν κάποιοι μέσα στην Ελλάδα να περάσουν για λογαριασμό των πλαστογράφων - αλλά ένα ολόκληρο και ανύπαρκτο "Μακεδονικό Έθνος", που έχει αρχαία καταγωγή, βυζαντινό παρελθόν και σημερινή τάχα συνέχεια, με κοιτίδα του τις "Αιγές", την "Πέλλα", την "Αμφίπολη"!

   Γι΄ αυτό επιμένουν στο όνομα, για να δικαιολογήσουν την εφεύρεση του "Έθνους", που μόλις ένα κομμάτι του είναι τώρα πια "ελεύθερο", το κομμάτι των Σκοπίων, ενώ παραμένει τάχα αλύτρωτο το κομμάτι του "Αιγαίου" με τη Θεσσαλονίκη και το Άγιον Όρος, αλλά και το κομματάκι του "Πιρίν"...
  Ο δε Αλέξανδρος ήταν δήθεν "εθνικά Μακεδόνας" και όχι μόνον "γεωγραφικά"...

   Γι΄ αυτό και ο Γκρούεφσκι δηλώνει πονηρά και μεγαλόκαρδα (πού μας κατάντησαν), ότι μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε και εμείς τον όρο "Μακεδονία"... Γνωρίζοντας ότι εάν "μας" καταφέρει, τότε εκείνος θα είναι ο μέγας νικητής, θα είναι το "έθνος των Μακεδόνων" και εμείς απλά η "Ανατολική, Δυτική και Κεντρική γεωγραφικά Μακεδονία" της αλύτρωτης "Μακεδονίας του Αιγαίου"...

   Συνεπώς, ακόμη και η όποια ονομασία με γεωγραφικό ή άλλο προσδιορισμό που επιμένει εγκληματικά η Αθήνα, ΔΕΝ ακυρώνει το "έθνος Μακεδόνων", το οποίο εξουδετερώνεται μόνον εάν απαλειφθεί εντελώς από την ονομασία και το Σύνταγμα των Σκοπίων, ο ελληνικός όρος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Κάτι το οποίο υποστηρίζουμε επί χρόνια, σταθερά, ανυποχώρητα, αμετακίνητα και σθεναρά! 

   Τα παραπάνω δείχνουν πόσο λανθασμένη είναι η ελληνική εξωτερική πολιτική, πόσο μεγάλος κίνδυνος είναι να διαπραχθεί ένα σφάλμα μελλοντικού διαμελισμού της Ελλάδας, πόσο τυφλά είναι τα κόμματα και οι Υπουργοί Εξωτερικών, που πριονίζουν τις ίδιες τις ζωογόνες ρίζες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας που βρίσκονται στη Μακεδονία και τον Άγιον Όρος και πόσο αφελώς ξαναετοιμάζουν το "κράτος της Μελούνας"...
   Κάτι το οποίο δεν θα επιτρέψουμε!

   Ο παγκόσμιος Μακεδονικός Ελληνισμός και το Μακεδονικό Κόμμα ως ο υπό σχηματισμόν πολιτικός φορέας του, δεν θα αναγνωρίσει ουδέποτε κράτος, εθνότητα ή γλώσσα, που θα εμπεριέχουν, με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, τον ελληνικό όρο "Μακεδονία"! Διότι αυτός είναι το όχημα του αλυτρωτισμού και του μελλοντικού διαμελισμού της Ελλάδας μας, που αγαπούμε και υπηρετούμε!


  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
σε ετοιμότητα για τη Μακεδονία, τον Αλέξανδρο 
και ολόκληρη την Ελλάδα
υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα
Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr