ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΖΑΕΦ: ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ'' ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ'' Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! Τι λένε V''M''RO και Ιβάνοφ


 Ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό! Ο Ζόραν Ζάεφ αμέσως μετά τη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών στα Σκόπια με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον αρχηγό του V"M"RO και του αλβανικού DUI, δήλωσε ότι όντως το όνομα που συμφώνησε με τον Τσίπρα στα Σκόπια είναι το "Δημοκρατία Μακεδονίας του Ίλιντεν", το οποίο και θα κατεβάσει σε Δημοψήφισμα, ενώ "Μακεδονική" θα είναι η Γλώσσα και η Ταυτότητα! 


"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  Ο Ζάεφ τόνισε ότι με το όνομα "Μακεδονία του Ίλιντεν" ενισχύεται η (σ.σ. εθνική) τους Ταυτότητα (σ.σ. Μακεδόνες), όπως πολύ σωστά επισημάναμε χθες στη δήλωσή μας (δείτε εδώ), ενώ συμπήρωσε ότι αυτό αποτελεί εγγύηση για την πολυεθνικότητα της "Μακεδονίας"...

  Ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός υπογράμμισε ακόμη ότι με την ολοκλήρωση της Συμφωνίας με την Ελλάδα, θα λάβουμε μια τελική επιβεβαίωση της "Μακεδονικής" Γλώσσας, μια εγγύηση (σ.σ. εθνικής) Ταυτότητας και των Διεθνών Κωδικών "MK" και "MKD"!

ERGA OMNES ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ

  Ο Ζάεφ ανήγγειλε ότι το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Ίλιντεν" θα εφαρμοστεί και για εσωτερική χρήση, αλλά σταδιακά, ενώ για το όνομα αυτό θα γίνει Δημοψήφισμα, το οποίο αποδέχτηκε ήδη ο Τσίπρας!

   Επιβεβαιώνεται λοιπόν πλήρως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού και αναμένεται συνάντηση Τσίπρα - Ζάεφ στις Πρέσπες για την τελική Συμφωνία! Δείτε στο τέλος την πρότασή μας για Συλλαλητήριο - απάντηση, που διατυπώσαμε σε το πρωί του Σαββάτου (19-5-2018) σε ραδιοφωνική εκπομπή.

ΟΧΙ ΑΠΟ V"M"RO ΚΑΙ ΜΙΤΣΚΟΤΣΚΙ

   Tο V"M"RO του Γκρούεφσκι, απάντησε (ευτυχώς) δια του Προέδρου του Χριστιάν Μιτσκότσκι ότι απορρίπτει την αλλαγή του Συντάγματος και της Συνταγματικής Ονομασίας ("Δημοκρατία Μακεδονίας")! 

  "Η όλη διαδικασία κρατήθηκε μυστική, τα εθνικά συμφέροντα του κράτους απειλούνται, ο στόχος είναι σαφής, η ένταξη στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, αλλά η τροχιά είναι διαφορετική. Το V"M"RO δεν θα υποστηρίξει μια συνταγματική αλλαγή" δήλωσε ο Μιτσκότσκι, υπονοώντας σαφώς την στροφή προς την ρωσική πολιτική, όπως κάνει και η Σερβία.

   Θυμίζουμε ότι το V"M"RO έχει προγραμματισμένο αντικυβερνητικό Συλλαλητήριο για τις 2 Ιουνίου...

ΙΒΑΝΟΦ: ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΚΟΜΗ ΘΕΣΗ

   Ο Πρόεδρος των Σκοπίων Γκεόργι Ιβάνοφ, δήλωσε φανερά χολωμένος μετά τη Σύσκεψη, ότι ο ίδιος δεν μπορεί ακόμη να πάρει θέση, εάν πρώτα δεν λάβει γραπτώς όλα όσα συμφωνήθηκαν ανάμεσα σε Ζάεφ και Τσίπρα στη Σόφια.

 "Η διαδικασία πρέπει να διεξαχθεί στο πλαίσιο που έχει θεσπίσει ο ΟΗΕ και πρέπει να εξεταστεί κάθε έγγραφο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιβάνοφ.

 Η κίνησή του, του δίνει προφανώς χρόνο να σκεφτεί και κυρίως να διαβουλευθεί με το V"M"RO απ΄ όπου και προέρχεται και τους Γκρούεφσκι - Μιτσκότσκι.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
 Και ενώ μέσα γινόταν η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, έξω ομάδα Σκοπιανών διαδήλωνε προκλητικά κατά της Ελλάδας με σημαίες του Ήλιου της Βεργίνας, κατηγορώντας για "Ολοκαύτωμα" τη χώρα μας, με φωτογραφίες των δήθεν "Μακεδόνων του Αιγαίου", ενώ ταυτόχρονα ζητούσε από τον Ζάεφ να μη δώσει Όνομα και Ταυτότητα, που με το "Μακεδονία του Ίλιντεν" όμως δυστυχώς διατηρούνται μια χάρα και γι΄ αυτό ίσως δεν υπήρξε μαζικότερη διαμαρτυρία. Δείτε το βίντεο:




Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ
 Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, που δημιουργείται από την Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, όπως αναφέραμε σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, προτείνει σε όλες τις πλευρές ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ την Κυριακή 10 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, επάνω στην επέτειο θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

 Αναμένουμε την τοποθέτηση της ΠΟΠΣΜ, των Παμμακεδονικών και των διοργανωτών των πρόσφατων Συλλαλητηρίων, ενώ είμαστε βέβαιοι για τη θετική θέση και συμμετοχή της Εκκλησίας και του Παναγιωτάτου, εφόσον συμφωνήσουν όλοι και πάμε σε ένα γιγάντιο ενωτικό Εθνικό Συλλαλητήριο στο άγαλμα του Μεγαλέξανδρου, 2.341 χρόνια μετά τον θάνατό του! Είναι πια εθνική ανάγκη!

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

όλοι για την Μακεδονία, όλοι για τον Αλέξανδρο, όλοι για την Ελλάδα της καρδιάς μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr