ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΚ 2: ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ (''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ'') ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ! Βίντεο


 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υπερασπίστηκε σήμερα (ΕΡΤ, 5-2-2018) δημόσια και ξεδιάντροπα το δικαίωμα των Σκοπίων στην ("Μακεδονική") Ταυτότητά τους, προκαλώντας αηδία στους Έλληνες για τον βαθμό κατάντιας της Κυβέρνησης, που αφού πρώτα έγινε ορντινάτσα της Τρόικας και του Βερολίνου, τώρα εξελίσσεται και σε παπαγαλάκι των Πλαστογράφων!

   Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το ότι τα Σκόπια θέτουν θέμα "Μακεδονικής" Ταυτότητας, έχοντας επεκτατικές τάσεις, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε ωμά:

 "Όλοι οι λαοί έχουνε μια ταυτότητα. Δεν μπορείς κανείς λαός να στερήσει από τον άλλο λαό την ταυτότητά του"!

  Δηλαδή, για πρώτη φορά ελληνική Κυβέρνηση, αποδέχεται "Μακεδονική" Ταυτότητα των Σκοπίων και εκείνων που αυτοαποκαλούνται εθνικά "Μακεδόνες"! Κάτι που ισοδυναμεί με εθνικό έγκλημα!


 Και ενώ εμείς "πρέπει" να σεβόμαστε την ψευδοταυτότητά τους, οι Σκοπιανοί μπορούν ελεύθερα να αρπάζουν την ιστορική και πολιτισμική, πραγματική ταυτότητά μας! Και να τους χειροκροτούμε κι από πάνω... Γιατί όπως φαίνεται δίνουνε στα Σκόπια όχι μόνο το Όνομα, αλλά και την Ταυτότητα των Μακεδόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Αυτός είναι όμως ο δόλιος ΣΥΡΙΖΑ, που πρέπει να φύγει εδώ και τώρα, όπως απαιτεί και ο μεγάλος Μίκης, όπως απαιτεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός!

  Αλήθεια, τέτοια λένε στη διαπραγμάτευση; Τέτοια λένε στους ξένους; Έτσι κάμπτουν την προπαγάνδα των Πλαστογράφων; Χαϊδεύοντάς τους;

   Καλούμε τον Ελληνισμό στην άμεση δημοκρατική ανατροπή της Κυβέρνησης εθνικής ντροπής! Στην άμεση ενίσχυση και στελέχωση του υπό δημιουργία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, για να τους στείλουμε μια για πάντα στο σπίτι τους!

   Ελάτε να σώσουμε το Όνομα και την Τιμή της Μακεδονίας! Ελάτε να σώσουμε την Ελλάδα!

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

Ελάτε να το υπερασπιστούμε σαν Αλέξανδροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr