Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ - ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΙΡΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΛΑΒΟΙ''! Τι σημαίνει; Γιατί δεν αξιοποιείται; Βίντεο - ντοκουμέντο


   Πριν την οποιαδήποτε λανθασμένη κίνηση στο Σκοπιανό, καλό θα ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου, στο ΥΠΕΞ, τη Βουλή, τη Σύνοδο ΥΠΕΞ και Κορυφής του ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε., να προβληθεί ενώπιον όλων το συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο της δημόσιας ομολογίας Κίρο Γκλιγκόροφ, για τον εάν τελικά οι Σκοπιανοί είναι "Μακεδόνες" ή όχι

  Για το εάν τελικά δικαιούνται το ελληνικό όνομα "Μακεδονία" ή όχι

  Για το εάν τελικά έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο και την αρχαία Μακεδονία των Ελλήνων Βασιλέων, των ελληνικών επιγραφών, γλώσσας και νομισμάτων ή όχι!

  Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
  Ο ίδιος ο Πρόεδρος των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόροφ, ομολογεί δημόσια στις 3 Ιουνίου 1992 την συνταρακτική ιστορική αλήθεια:

 "Εμείς είμαστε Σλάβοι, δεν έχουμε καμία σύνδεση με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ήλθαμε στην περιοχή τον 6ο αι. μ.Χ."!




ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ
   Πέραν όμως από την θετική εντύπωση, ας δούμε τι σημαίνει στο βάθος αυτή η ιστορική δήλωση, όχι κάποιου τυχαίου, αλλά του ίδιου του πρώτου Προέδρου των Σκοπίων 1991 - 1999, ο οποίος και οδήγησε στην ανεξαρτησία τα Σκόπια:


1. Ο Γκλιγκόροφ, ομολογεί δηλαδή δημόσια, ότι ΔΕΝ υπάρχει "Μακεδονικό" Έθνος, αλλά ρητά Σλαβικό: "είμαστε Σλάβοι"! (Οι Σλάβοι αυτοαποκαλούνται "Σλοβένοι")


 2. Ο Γκλιγκόροφ ομολογεί επίσης ότι οι Σκοπιανοί ΔΕΝ έχουν καμία σύνδεση, δεν τους συνδέει απολύτως τίποτα με τον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος ήταν Βασιλιάς της Μακεδονίας και εθνικά Έλληνας, γι΄ αυτό και αναγνωρίστηκε στην Κόρινθο από το Πανελλήνιο ως Αρχιστράτηγος της Ελληνικής Εκστρατείας κατά των Περσών: "δεν έχουμε καμία σύνδεση με τον Μέγα Αλέξανδρο"!

  3. Ο Γκλιγκόροφ ομολογεί ακόμη, ότι οι Σκοπιανοί ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τους Αρχαίους Μακεδόνες, οι οποίοι ήταν αποδεδειγμένα Έλληνες, αφού όπως λέει, ήλθαν στα Βαλκάνια τον 6ο αιώνα μ.Χ., δηλαδή 900 ολόκληρα χρόνια μετά τον Μέγα Αλέξανδρο: "ήλθαμε στην περιοχή τον 6ο αι. μ.Χ."!

   Επομένως, τα Σκόπια ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ είναι "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΔΕΝ είναι "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!

  Άρα, τα Σκόπια, ΔΕΝ νομιμοποιούνται καθόλου να χρησιμοποιούν τον ελληνικό όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ούτε γεωγραφικά, αφού τα 2/3 του εδάφους τους είναι εκτός της Μακεδονίας, ούτε και εθνικά, αφού είναι σλαβικής και αλβανικής εθνικής καταγωγής κυρίως, με σχεδόν 300.000 Έλληνες ανάμεσά τους!

  Υπενθυμίζουμε πάντως ότι τα Σκόπια χρησιμοποιούν τον όρο "Μακεδονία" εθνικά, για να διεκδικούν γεωγραφικά, δηλαδή εδαφικά

ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ;
   Όταν λοιπόν ένας ολόκληρος Πρόεδρος Δημοκρατίας του κρατιδίου, ομολογεί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ", ΑΛΛΑ ΣΛΑΒΟΙ, τότε πώς τολμούν κάποιοι Έλληνες πολιτικοί και το ΥΠΕΞ να προσπαθούν να τους κάνουν ΄σώνει και καλά "Μακεδόνες" και "Μακεδονία";
Οι Σλάβοι τον 6ο αιώνα και η κάθοδός τους

   Πώς τολμούν, ενώ είναι Σλάβοι και Αλβανοί, να τους ονομάσουν "Μακεδόνες";

  Πώς τολμούν, ενώ δεν είναι ούτε "Πάνω", ούτε "Βόρεια", ούτε "Νέα", ούτε "Καθόλου" Μακεδονία, να τους ονομάσουν τέτοια "Μακεδονία";

  Ας σοβαρευτούν! Ας πιαστούν από τη δήλωση Γκλιγκόροφ και τις παρόμοιες πλέον δηλώσεις πολλών αξιωματούχων στα Σκόπια και ας σταματήσουν την εγκληματική παράδοση του πανάρχαιου Ελληνικού Ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

 Γιατί η Μακεδονία, όπως λέει εμμέσως πλην σαφώς ο Γκλιγκόροφ, είναι Ελληνική! Και στον βορρά της (Δαρδανία) ήρθαν τον 6ο αιώνα μ.Χ. οι Σλάβοι

 Και εάν θέλανε γεωγραφικό προσδιορισμό, θα μπορούσαν να ονομαστούν "Δημοκρατία της Δαρδανίας", με εθνικό προσδιορισμό το "Σλαβο-αλβανική"!

"ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ"
 Την ιστορική, υποχωρητική εκείνη δήλωση ο Γκλιγκόροφ, που δεν θα την μάθουν πολλοί στα Σκόπια ακόμη ως
Το αυτοκίνητο του Γκλιγκόροφ μετά την έκρηξη
Σκεπασμένο το πτώμα του οδηγού του
τώρα,
 καθώς και την Ενδιάμεση Συμφωνία στην οποία αντανακλάται, θα τα πληρώσει πολύ βαριά ο ίδιος με βομβιστική δολοφονική απόπειρα εναντίον του, στις 3 Οκτωβρίου 1995!


  Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε δυο εβδομάδες μετά την υπογραφή της Ενδιάμεσης Συμφωνίας της 13ης Σεπτεμβρίου 1995 μεταξύ Σκοπίων - Ελλάδας, με την οποία τα Σκόπια υπέστειλαν την Σημαία της Βεργίνας και δεχόταν την αλλαγή του Ονόματος "Μακεδονία"!

   Οι Μυστικές Υπηρεσίες των Σκοπίων, υπέδειξαν ως δράστη της απόπειρας τον λεγόμενο "Απελευθερωτικό Στρατό Μακεδονίας" που εδρεύει στην Αυστραλία και αποτελείται από τους πλέον φανατικούς Σκοπιανούς, που συχνά παρενοχλούν και προκαλούν την εκεί Ελληνική Ομογένεια! 

 Η απόπειρα εναντίον του, θα του παραμορφώσει μόνιμα το πρόσωπο και θα καταστρέψει για πάντα το ένα μάτι...


Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ
   Ο Γκρούεφσκι και οι δικοί του, ποτέ δεν συγχώρησαν τον Κίρο Γκλιγκόροφ για την ομολογία - σοκ ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και όχι "Μακεδόνες" και το έδειξαν ακόμη και στην κηδεία του Κίρο, στις 3-1-2012, κηδεύοντάς τον δημόσια πάνω σε ...αγροτικό αυτοκίνητο!


"ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΛΑΒΟΙ"
  Εκείνο που δεν μπορούν πάντως να δολοφονήσουν κάποιοι, είναι η Αλήθεια, την οποία ομολόγησε ο Γκλιγκόροφ και θα κυνηγά σαν "Ερινύα" όποιον Έλληνα πολιτικό τολμήσει να ονομάσει ή να αναγνωρίσει σαν "Μακεδόνες" τους Σλάβους των Σκοπίων, διαπράττοντας εθνική προδοσία:

  "Εμείς είμαστε Σλάβοι, δεν έχουμε καμία σύνδεση με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ήλθαμε στην περιοχή τον 6ο αι. μ.Χ."!


το Όνομά μας είναι Ελληνικό και Αδιαπραγμάτευτο

Ελάτε να το υπερασπιστούμε σαν Αλέξανδροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr