ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ: ΝΕΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!



   Ο ένδοξος Μακεδονικός Αγώνας, υπήρξε μία από τις πλέον λαμπρές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας  και αποτέλεσε πηγή δύναμης, έμπνευσης, θάρρους και τόλμης για το μικρό τότε ελληνικό κράτος, που από την Πτώχευση του 1893, τον Ατυχή Ελληνο-τουρκικό Πόλεμο του 1897 και τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο της ίδιας τραγικής χρονιάς (=ΔΝΤ-Τρόικα και Μνημόνια της εποχής), πέρασε από την φλόγα και την αναβάπτιση της ένδοξης Μακεδονίας, για να φτάσει έτσι αναγεννημένο στην Επανάσταση του Στρατιωτικού Συνδέσμου το 1909 και από εκεί στο απίστευτο θαύμα του διπλασιασμού της Ελλάδας, με το θρυλικό εθνικό ξέσπασμα του 1912-13!

  Σήμερα η χώρα μας βρίσκεται σε μια παρόμοια κατάσταση: από το ατυχές και τραγικό 1974 της εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο, διολισθαίνει σε μια όλο και δυσκολότερη θέση, που οδήγησε στα Ίμια του 1996 και τώρα πλέον σε έναν φρενήρη κατακτητικό υπερεξοπλισμό της Τουρκίας (F-35, TFX, S-400), που έχει στόχο την διόρθωση ακριβώς των αποτελεσμάτων  του 1912-13, ενώ η πατρίδα μας τελεί από το 2010, υπό νέο "Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο" - Τρόικα, που την εξοντώνει οικονομικά, κοινωνικά, πληθυσμιακά, εθνικά και ηθικά, ώστε να μην μπορέσει να αντισταθεί στον επερχόμενο και καλά σχεδιαζόμενο διαμελισμό της, από Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια ταυτόχρονα, πίσω από τα οποία κρύβονται ξένες δυνάμεις...

   Όποιος δεν μπορεί να δει την κατάληξη των όσων τραγικών συμβαίνουν στη χώρα μας, την οποία και επιτείνει η φοβερή Δημογραφική "Γενοκτονία", τότε έχει πρόβλημα οφθαλμολογικής, στρατιωτικής, πολιτικής και εθνικής οξυδέρκειας!

  Όμως, πριν 100 και πλέον χρόνια περάσαμε ακριβώς τον ίδιο μέγα κίνδυνο και χάρη στον Μακεδονικό Αγώνα, αναγεννηθήκαμε, αναπτερωθήκαμε και τα καταφέραμε, διπλασιάζοντας την Ελλάδα!

 Τα χιονισμένα Κορέστια, ο λασπωμένος Βάλτος των Γιαννιτσών (Πέλλα), ο Γερμανός Καραβαγγέλης, ο καπετάν Κώττας, ο Ίωνας Δραγούμης, ο Παύλος Μελάς, η Δασκάλα Αικατερίνη Χατζηγεωργίου, ο Άγρας και ο Νικηφόρος, η Δασκάλα Ηλέκτρα, ο μικρός Αποστόλης και χιλιάδες ακόμη Μακεδονομάχοι, μας εγγυώνται ότι και πάλι μπορούμε να τα καταφέρουμε, μεγαλώνοντας και λαμπρύνοντας μάλιστα ακόμη περισσότερο την γλυκιά μας Ελλάδα!

   Έτσι ο Αγώνας υπεράσπισης του Ονόματος της Μακεδονίας μας, η αμετάκλητη απόφαση της μη παραχώρησής του στα Σκόπια, υπό οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, σύνθεση ή διατύπωση, γίνεται νέος εθνικός φάρος, που μας βοηθά στην συνειδητοποίηση της κληρονομιάς, της ελληνικότητας, της ιστορίας, της χριστιανικότητας και του προορισμού μας!

   Ο σύγχρονος Μακεδονικός Αγώνας, μας ξαναγεννά και μας ξαναπλάθει! Μας δίνει ψυχή, φτερά και συγκίνηση! Μας κάνει συνεργάτες, βοηθούς και κυρίως υπερασπιστές των μεγάλων παλικαριών! Της ίδιας της Ιστορίας, της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας μας!

  Και έτσι, αναγεννημένοι, αναβαπτισμένοι, συνειδητοποιημένοι, μπορούμε, θέλουμε και θα καταφέρουμε να σώσουμε  με την βοήθεια του Θεού, ολόκληρη πια την Ελλάδα! Όπως τότε!

   Γι΄ αυτό δημιουργήσαμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*! Γιατί "αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε"! (Ίων Δραγούμης)

η Μακεδονία είναι Ελλάδα και είναι αδιαπραγμάτευτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr