ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΝΑΔΑ ΣΕ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ - Ο ΧΑΡΤΗΣ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ


 Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Σκοπιανοί του Καναδά, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι θα εξακολουθήσουν να κάνουν χρήση των ελληνικών μας συμβόλων και των διαμελιστικών χαρτών, καθώς και του ελληνικού ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ακόμη και εάν η Κυβέρνηση των Σκοπίων τα εγκατάλειψε ή τα εγκαταλείψει!

Προπαγανδιστική διαδήλωση Σκοπιανών στην Ουάσινγκτον, Μάρτιος 2017
Προπαγανδιστική διαδήλωση Σκοπιανών στον Καναδά, Απρίλιος 2017
 Θυμίζουμε ότι οι Σκοπιανοί του Καναδά (όπως και της Αυστραλίας) είναι οι πλέον φανατικοί και ακραίοι, ενώ έχουν κατηγορηθεί από Ομογενειακά ΜΜΕ για ανάμιξή τους στους εφιαλτικούς εμπρησμούς Ολυμπίας - Πελοποννήσου τον Αύγουστο του 2007, επί Κώστα Καραμανλή και Προκόπη Παυλόπουλου... (δείτε εδώ)

ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΝΑΔΑ ΣΕ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ
Ο Σκοπιανός Πρόξενος Τορόντο στο βήμα της αλυτρωτικής εκδήλωσης, Τορόντο, 6-8-2017
  Με δημόσια πλέον ανακοίνωσή τους προς τον Πρωθυπουργό του γειτονικού κρατιδίου Ζόραν Ζάεφ, οι προκλητικοί Σκοπιανοί του Καναδά απειλούν ευθέως με διακοπή σχέσεων με την Κυβέρνηση των Σκοπίων, εάν εκείνη ανακαλέσει ή αποσύρει τον Σκοπιανό Πρόξενο στο Τορόντο Jovica Palashevski (φωτο), ο οποίος παρέστη πρόσφατα (6-8-2017) σε αλυτρωτική εκδήλωσή τους, όπου παρουσιαζόταν προκλητικά ο ελληνικός ήλιος της Βεργίνας και ο χάρτης διαμελισμού της Ελλάδας ως τον Όλυμπο!

Η προκλητική εκδήλωση των Σκοπιανών του Καναδά στο Τορόντο, 6-8-2017
  Μετά την σχετική αποκάλυψη της πρόκλησης (εδώ), το ελληνικό ΥΠΕΞ κινήθηκε ασυνήθιστα γρήγορα και εξέδωσε καταδικαστική ανακοίνωση (16-8-2017), εγκαλώντας επιτέλους τα Σκόπια για παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας (εδώ).

Ο Σκοπιανός Πρόξενος κόβοντας τούρτα με τον Ήλιο της Βεργίνας στους Σκοπιανούς της Νις στη Σερβία, το 2015

ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
Κάντε κλικ για μεγέθυνση του άρθρου της ΕΣΤΙΑΣ
   Τι κρύβεται όμως πίσω από τις τελευταίες ξαφνικές και θετικές κινήσεις του ΥΠΕΞ;  

  Την εξήγηση δίνει η ιστορική εφημερίδα ΕΣΤΙΑ (18-8-2017), αποκαλύπτοντας πως ο Νίκος Κοτζιάς - που μετά το Κυπριακό έβγαλε φτερά - έχει δώσει επιτέλους εντολή σε όλες τις διπλωματικές μας υπηρεσίες να παρακολουθούν κατά πόδας τους Σκοπιανούς και να καταγράφουν κάθε πρόκληση, για να σχηματιστεί στο ΥΠΕΞ ο πλήρης Φάκελος των Ντοκουμέντων παραβίασης της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, που θα αποτελέσουν το ηχηρό περιεχόμενο ελληνικού Διαβήματος στον ΟΗΕ κατά των Σκοπίων!


  Όλα αυτά ετοιμάζονται μεθοδικά, ώστε εάν πιεστεί η Ελλάδα για είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ από το παράθυρο (με το FYRO"M"), τότε ο Κοτζιάς να αιτιολογήσει με ατράνταχτα πειστήρια το Ελληνικό ΒΕΤΟ ενώπιον των Συμμάχων και να φτάσει ακόμη - εάν απαιτηθεί - ως και την επίσημη καταγγελία της Ενδιάμεσης Συμφωνίας στον ΟΗΕ, αποδεσμεύοντας έτσι την Ελλάδα από την ετεροβαρή εκείνη Συμφωνία, που είχε γίνει με την προσωπική ανάμιξη του Χόλμπρουκ το 1995! (Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα αφήσουν τον Κοτζιά, μετά την επαινετέα αφύπνισή του, να παραμείνει στο ΥΠΕΞ...)

ΠΙΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
Δωράκι για τη συλλογή του ΥΠΕΞ, ο αλυτρωτικός χάρτης των Σκοπιανών, ενώπιον του οποίου μίλησε ο Πρόξενος...

  Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, στηρίζει καθαρά, παλικαρίσια και υπερκομματικά, κάθε θετική και εθνική προσπάθεια του Υπουργού Εξωτερικών, αλλά σε καμία περίπτωση "Σύνθετη Ονομασία" και "Συμβιβασμούς", όταν είναι πλέον ξεκάθαρο - όπως είπε πριν χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου - ότι "το Όνομα είναι το όχημα του Αλυτρωτισμού"

  Το Όνομα σημαίνει Έδαφος και επομένως πιο αλυτρωτικό και προκλητικό και από τον αλυτρωτικότερο και προκλητικότερο χάρτη των Σκοπιανών, είναι η χρήση του Ελληνικού Ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από τα Σκόπια, καθώς αυτό έχει αντίκρισμα σε Έδαφος και Ιστορία! Και αυτά δεν τα δίνουμε ποτέ και με τίποτα!

   Εάν ο Νίκος Κοτζιάς, ασπασθεί αυτή την δεδομένη αλήθεια και πραγματικότητα, τότε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, θα του ανοίξει τις αγκάλες του, ακόμη και εάν ο ΥΠΕΞ διωχθεί από την Κυβέρνηση, με έξωθεν φυσικά ανάμιξη...

  Αντί να προσπαθούμε να γλυτώσουμε από τις συνεχείς επιθέσεις και δαγκωνιές του "λύκου", είναι καλύτερα να του βγάλουμε τα "δόντια", δηλαδή το Όνομα... Και τελειώσαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr