ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ! Νέες προκλήσεις και με τον Ήλιο της Βεργίνας! Βίντεο - φωτογραφίες



 Την ίδια την Θεσσαλονίκη ζητούν τώρα εν ψυχρώ οι Σκοπιανοί, ανεμίζοντας προκλητικά σημαίες και πανό με τον Ήλιο της Βεργίνας!



   Οι νέες, μεγάλες προκλήσεις συνέβησαν την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων και κάτω από το επίσης προκλητικό μνημείο του κλεμμένου Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά την πανηγυρική υποδοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Χάντμπολ Βαρντάρ!



  Οι Σκοπιανοί φώναζαν συνθήματα λέγοντας "η Θεσσαλονίκη είναι δική μας", κρατούσαν σημαίες με τον Ήλιο των αρχαίων Μακεδόνων Βασιλέων μας (λάρνακα Φιλίππου Β΄ στις αρχαίες Αιγές - Βεργίνα), ενώ είχαν απλώσει ένα τεράστιο πανό με τον απαγορευμένο από την "Ενδιάμεση Συμφωνία" ελληνικό Ήλιο!



 Οι προκλήσεις αυτές, φανερώνουν ξεκάθαρα πια ότι πίσω από την κλοπή και παράνομη χρήση του ιερού ελληνικού ονόματος και της ιστορίας μας, κρύβεται η διεκδίκηση και αρπαγή του εδάφους μας! Της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και ολόκληρης της μίας και μοναδικής και αιώνιας Μακεδονίας των Ελλήνων!




 Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, με την ονομασία του και μόνο θα αναχαιτίσει και θα συντρίψει οριστικά την σκοπιανική προπαγάνδα και θα αλλάξει σαν νέος Μέγας Αλέξανδρος, για μια ακόμη φορά, θεαματικά την όλη αυτοκαταστροφική πορεία της Ελλάδας!

Δείτε τις νέες προκλήσεις στο  βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr