Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΙΒΑΝΟΦ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ - ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΟ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'



  Με ανακοίνωσή της η Αμερικανική Πρεσβεία στα Σκόπια αναγνωρίζει το Αλβανικό Πραξικόπημα (εδώ), θεωρώντας νόμιμη την εκλογή Αλβανού Προέδρου στην Βουλή των Σκοπίων (27-4-2017), ύστερα από την προδοτική για πολλούς συναλλαγή του Ζάεφ με τον αλβανικό παράγοντα και τις υπαγορεύσεις Ράμα προς τα αλβανικά κόμματα των Σκοπίων (Πλατφόρμα Τιράνων - δείτε εδώ)!

   "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΝΑΤΟ
 Η Αμερικανική Πρεσβεία, εκτελώντας άνωθεν εντολές, αφού ονομάζει προκλητικά τα Σκόπια "Μακεδονία" (δείγμα γραφής Τραμπ;), παρεμβαίνει ωμά στα εσωτερικά του γειτονικού κρατιδίου, καταργώντας εν μία νυχτί τον Πρόεδρο Ιβάνοφ και το πλειοψηφούν στις Εκλογές (αλλά μειοψηφούν στη Βουλή) κόμμα του Γκρούεφσκι, καθώς και το Σύνταγμα της χώρας και με όχημα τον Ζάεφ και πιόνια τους Αλβανούς (αγαπημένους φίλους των Ρεπουμπλικάνων) προχωρεί ταχύτατα σε σχέδιο γοργής ένταξής τους στο ΝΑΤΟ, κλείνοντας το ζήτημα της Ονομασίας με τη Σύνθετη Ονομασία, την οποία δέχεται το απερίγραπτο διακομματικό, παλαιοκομματικό κατεστημένο των Αθηνών! 

  Ένα όνομα που θα περιέχει δηλαδή τον ελληνικό όρο "Μακεδονία", με έναν αστείο προσδιορισμό όπως το Βόρεια, Νέα, Άνω... 

  Κάτι τέτοιο όμως, για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, για την αληθινή Μακεδονία και για την πλειοψηφία του Ελληνισμού σε εσωτερικό και εξωτερικό, αποτελεί Εθνική Προδοσία!

   Ιδού η Ανακοίνωση της Αμερικανικής Πρεσβείας στα Σκόπια (27-4-2017):
"We condemn the violence in Parliament in the strongest terms. It is not consistent with democracy and is not an acceptable way to resolve differences. It is critical all parties respect democratic processes and the law, and refrain from violent actions which exacerbate the situation. A majority of MPs elected Talaat Xhaferi as Speaker of Parliament during a regular, continued session of Parliament witnessed by members of the public and the press. We will work with him to support democracy and to advance the interests of Macedonia"    

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
   ΚΑΛΟΥΜΕ τον Μακεδονικό και τον απανταχού γενικά Ελληνισμό, να σταθεί αμετακίνητος στα εθνικά μας συμφέροντα και την ιστορική αλήθεια, διατρανώνοντας ακόμη και με νέα μεγάλα Εθνικά Συλλαλητήρια, σε Ελλάδα και Ομογένεια, το παντοτινό και αιώνιο ΟΧΙ μας στην παραχώρηση του Ονόματος Μακεδονία, με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή στους πλαστογράφους της γείτονος!
   Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και το όνομά της είναι ιερό, ελληνικό και Αδιαπραγμάτευτο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr