ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!


   Συγνώμη για την αναγνώριση από την Σερβία των Σκοπίων σαν "Μακεδονίας" ζήτησε ουσιαστικά από την Ελλάδα ο Σέρβος Υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο "Beta" (2-1-2017)!

     ΝΤΑΤΣΙΤΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΩΡΙΣΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
  Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική και χολωμένος για την περσινή Σκοπιανική συγκατάθεση
αναγνώρισης του - πρώην σερβικού και νυν "ανεξάρτητου" - Κοσόβου στην Ουνέσκο,  ο Σέρβος σε ΥΠΕΞ, σε μια πρωτόγνωρη έκρηξη ειλικρίνειας και μεταμέλειας, χαρακτήρισε "ανόητη" την σερβική αναγνώριση των πλαστογράφων, κάτι που έχει τεράστια σημασία, επειδή η Σερβία είναι το μεγαλύτερο κράτος - διάδοχος της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η οποία επί του Κροάτη Τίτο, είχε δημιουργήσει το 1944, το τεχνητό ομόσπονδο κρατίδιο της "Ψευτομακεδονίας" (ως τότε Βαρντάρσκα), στοχεύοντας στον διαμελισμό της Ελλάδας και την προσάρτηση της αληθινής, μοναδικής και αιώνια ελληνικής Μακεδονίας στη Γιουγκοσλαβία, προκειμένου το Κομμουνιστικό μπλοκ να αποκτήσει στρατηγική διέξοδο και λιμάνια στο Αιγαίο...

   Άρα λοιπόν μιλάμε για ιστορική πλέον μεταμέλεια και ομολογία της αλήθειας από το Βελιγράδι, που κατ΄ ουσίαν δημιούργησε το Σκοπιανό...

   "ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ"
   Συγκεκριμένα ο Σέρβος ΥΠΕΞ,  προέβη στην ακόλουθη ιστορική δήλωση (2-1-2017):
  "Η Σερβία έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος γι 'αυτό. Το σύνολο της Ευρώπης και του κόσμου χρησιμοποιούν το όνομα πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της "Μακεδονίας" (FYRO"M"), ενώ εμείς δώσαμε ένα χαστούκι στους αδελφούς μας, τους Έλληνες και τώρα περιμένουμε να μην αναγνωρίσουν το Κόσοβο. Εμείς αναγνωρίσαμε τη "Μακεδονία", προσβάλλοντας τους Έλληνες και αυτοί (σ.σ. τα Σκόπια) ψηφίζουν πάντα υπέρ του Κοσόβου! Θα πρέπει να πω ότι υπήρξαμε ανόητοι! Για να χρησιμοποιήσω έναν μη διπλωματικό όρο"!

   ΑΡΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"
  Ο Ίβιτσα  Ντάτσιτς, προανήγγειλε ότι πλέον η Σερβία θα αναγνωρίζει διεθνώς - πολυμερώς μόνον σαν "FYROM" τα Σκόπια και όχι σαν "Μακεδονία", όνομα το οποίο θα χρησιμοποιεί μόνο διμερώς, δηλαδή στις επαφές με τα Σκόπια και μόνο, ώστε αυτό να γίνει μάθημα στο κρατίδιο, του οποίου η Σερβία δεν αναγνωρίζει ούτε την "ψευτοΜακεδονική" Εκκλησία, που θεωρείται σχισματική!

  «Τώρα θα πάμε να πούμε ότι είναι εκδίκηση. Δεν είναι εκδίκηση, είναι η ευθύνη του κράτους και της εθνικής πολιτικής. Δεν είναι ένα χαλάκι η Σερβία και δεν μπορεί κανείς να παίξει μαζί μας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας ταπεινώσει. Αν για κάποιον δεν είναι σημαντική η Εκκλησία μας και τα Μοναστήρια στο Κόσοβο και τα Μετόχια, που πυρπολήθηκαν και καταστράφηκαν και δεν δεν μπορεί να απέχει τουλάχιστον από το ζήτημα της UNESCO, τότε θα πρέπει να θέσουμε το ερώτημα της ουσίας της σχέσης μας", δήλωσε όλο νόημα ο Ντάτσιτς, στέλνοντας το μήνυμα πως τα Σκόπια θα πληρώσουν την εχθρικότητά τους προς τα ιερά και όσια του Σερβικού Έθνους...

   Η ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΟΣΟΒΟΥ - ΟΥΝΕΣΚΟ
  Τον Νοέμβριο του 2015, έγινε ψηφοφορία στην Ουνέσκο για την αποδοχή ή όχι ως μέλους του Κοσόβου (Κοσσυφοπέδιο), το οποίο δεν αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, τη Σερβία, την Ρωσία, την Ελλάδα (ως τώρα) και άλλες χώρες.

   Για να γίνει κάποιο κράτος μέλος της UNESCO, πρέπει να ψηφιστεί από τα 2/3 των μελών, δηλαδή να λάβει 95 ψήφους, αλλά το Κόσοβο έλαβε μόνον 92 τότε, με την ψήφο Σκοπίων και Μαυροβουνίου, κάτι το οποίο εξόργισε την Σερβία, η ο οποία παρόλα αυτά πέτυχε να ακυρώσει την ένταξη. Η Ελλάδα απείχε της ψηφοφορίας σε ένδειξη φιλίας προς τους Σέρβους...

  Η διαδικασία όμως αναμένεται να επαναληφθεί την Άνοιξη του 2017, θέτοντας το Βελιγράδι σε νέο συναγερμό, αναγκάζοντας τον Ντάσιτς να τρίξει από τώρα τα δόντια σε Σκόπια και Μαυροβούνιο, που θα έπρεπε τουλάχιστον, από χριστιανική αλληλεγγύη, να καταψηφίσουν.

   Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
  Το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, με δεδομένη και αμετακίνητη την θεμελιώδη αντίθεσή του στην αυθαίρετη ονομασία και προπαγάνδα των Σκοπίων, πιστεύει στην συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη των χριστιανικών κρατών των Βαλκανίων όπως και ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ώστε να μην υπάρξει ξανά Νεοθωμανισμός και Ισλαμισμός στην Χερσόνησο του Αΐμου, με εγκλήματα σαν εκείνα που βίωσαν οι Σέρβοι στο ιστορικό τους Κοσσυφοπέδιο, από τον Αλβανικό Ισλαμισμό (UCK).

  Χαιρετίζουμε την ιστορική ομολογία και ουσιαστικά συγνώμη των Σέρβων αδελφών μας και εδώ, από την μία και μόνη Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του ασυμβίβαστου Ελληνισμού, τους διαβεβαιώνουμε πως ουδέποτε θα αναγνωρίσουμε το δήθεν κράτος των εγκληματιών Τζιχαντιστών του UCK! Ακόμη και εάν εκβιαστεί ή τρελαθεί το ίδιο το Βελιγράδι και το κάνει (μη γένοιτο). Επαναλαμβάνοντας και πάλι εκείνα τα λόγια:
   "Η Ελλάς είναι πολύ μικρή χώρα για να διαπράξει μια τόσο μεγάλη ατιμία"...

  Όσοι μάλιστα δεν γνωρίζουν τι Ολοκαύτωμα έγινε εκεί, αρκεί να ρίξουν μια ματιά στο "NO KOSOVO UNESCO" http://nokosovounesco.com και να δουν τα παρακάτω βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr