ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ NBC ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΙΟ: 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, 'ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ' Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


   Σε μεγάλη πρόκληση κατά της Ελλάδας και του Μακεδονικού Ελληνισμού προέβη το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, όταν κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, ανέγραψε και ονόμασε "Μακεδονία" τα Σκόπια, ενώ οι "δημοσιογράφοι" του - που πρέπει να καταγγελθούν από την Ομογένεια στις αντίστοιχες Ενώσεις Συντακτών - ανέφεραν ότι δήθεν τα Σκόπια ήταν η πατρίδα του "Μεγάλου Αλεξάνδρου" και πως ο Σκοπιανός "Φίλιππος" υπήρξε Ολυμπιονίκης!

  Ο αληθινός Φίλιππος Β΄ πράγματι υπήρξε τρεις φορές Ολυμπιονίκης δια των αλόγων και των αναβατών του και γι' αυτό μετονόμασε σε Ολυμπιάδα την Ηπειρώτισσα σύζυγό του Μυρτάλη (μητέρα του Μεγαλέξανδρου), αλλά ρωτούμε τα σκοπιανά αυτά φερέφωνα του NBC, αν τυχόν ξέρουν πού γινόταν οι αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες; Στα Σκόπια ή στην Ελλάδα; Και αν γνωρίζουν τουλάχιστον οι ίδιοι διακεκριμένοι ψευδολόγοι, ότι στους Αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες, έπαιρναν μέρος μόνον Έλληνες!
   Για να πάρει λοιπόν μέρος ο Φίλιππος Β΄, ήταν Έλληνας! Βασιλιάς της Μακεδονίας και όχι δήθεν "εθνικά Μακεδόνας"!
   Τέλος ας μάθουν οι ασύδωτοι πλαστογράφοι - αθλητικογράφοι, ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων κατέβηκαν στην Χερσόνησο του Αίμου (Βαλκάνια) 900 ολόκληρα χρόνια μετά τον Αλέξανδρο...

   Έλληνες, δυναμώστε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, να υψώσουμε διεθνώς την Ελληνικότατη, πανάρχαια ταυτότητά και ιστορία μας! Να ξαναφέρουμε την Αξιοπρέπεια στην πατρίδα μας, που ρεζιλεύεται και διεθνώς, επειδή τόσα χρόνια οι παλαιοκομματικές και ανθελληνικές Κυβερνήσεις παζαρεύουν στα παρασκήνια την παράδοση του ελληνικού Ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και κάνουν τα πάντα για να πείσουν και τον περήφανο λαό μας να την δεχτεί ! 
   Αλλά έρχεται η ώρα της Μακεδονίας! Αυτή θα σώσει και πάλι - με τη βοήθεια του Θεού - την Ελλάδα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr