Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ! Συναντήθηκε με τον ίδιο τον Άσαντ στη Συρία!


   Ό,τι δεν τόλμησε η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη και η υπό Γερμανική Κατοχή Αθήνα, τόλμησε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄, ο οποίος έπραξε το "ανήκουστο", να σπεύσει στην Συρία και να συναντηθεί με τον ίδιο τον νόμιμο και πανταχόθεν μέχρι πρότινος καταδιωκόμενο Πρόεδρο της Συρίας Άσαντ!

    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
  Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, συνεχίζοντας το εθναρχικό έργο της Εκκλησίας της Κύπρου μας, έκανε πράξη αυτό που αποτελεί "κόκκινο πανί" για Ισράηλ (που συμμάχησε εκ νέου με την Τουρκία δείτε εδώ), Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Γαλλία (η οποία ξεκίνησε την όλη συμφορά επί Αλέν Ζιπέ) και συναντήθηκε έσφιξε το χέρι και "ευλόγησε" τον Πρόεδρο Άσαντ, προσευχόμενος υπέρ ειρήνης στη Συρία και υπέρ συντριβής των εναντίων...

 Ευρισκόμενος στο πλευρό του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη (που πρόσφατα σαμποτάρησε αναγκαστικά και κατ΄ εντολή της Ρωσίας την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη) ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος  Νέας Ιουστινιάνης και πάσης Κύπρου συνομίλησε θεσμικά και προσωπικά με τον Άσαντ, γινόμενος πλέον ο πρώτος Δυτικός Θρησκευτικός Ηγέτης που συναντήθηκε μαζί του, αναγνωρίζοντας και νομιμοποιώντας έτσι τον Πρόεδρο της Συρίας και την κυβέρνησή του, που βρίσκονται στο στόχαστρο των ακραίων Ισλαμιστών και των υποστηρικτών τους.

   ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΡΟΣ Ε.Ε.: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


   Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε τη σημασία ενδυνάμωσης των σχέσεων με τη Συρία και τόλμησε να πει ότι «είναι προς το συμφέρον των χωρών της Ε.Ε. να επαναξιολογήσουν τις σχέσεις τους με τη Συρία και να άρουν το άδικο εμπάργκο»!

   Αυτές οι φράσεις είναι πρωτόγνωρες και πολύ τολμηρές για τους μίζερους διπλωμάτες της Δύσης και της Αθήνας, που είναι εγκλωβισμένοι στον Γαλλο-Γερμανικό Άξονα και τα αντίστοιχα συμφέροντα. Θυμίζουμε ότι μόλις οι Γερμανοί Βιομήχανοι ζήτησαν δημόσια 800.000 νέους εργάτες για τα εργοστάσιά τους, αυτόματα άρχισαν καραβάνια Σύρων προσφύγων να έρχονται στα ελληνικά νησιά και να περνούν όλα τα ευρωπαϊκά σύνορα για να φτάσουν στη Γερμανία, ώσπου συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός και τότε δόθηκε εντολή να κλείσουν τα συρματοπλέγματα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες στην Ελλάδα, την οποία η πειθήνια στο Βερολίνο Αριστερή Κυβέρνηση, έχει κάνει κυριολεκτικά ξέφραγο αμπέλι...

   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
 Ο τολμηρός Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄, συναντήθηκε στη Δαμασκό και με τον Σύρο Υπουργό Εξωτερικών Ουαλίτ Αλ Μουαλέμ, ο οποίος και κατήγγειλε την Τουρκία για εκπαίδευση, χρηματοδότηση και εξοπλισμό των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, που έχουν αιματοκυλίσει την Συρία. Η Κύπρος άλλωστε έχει βιώσει τον τουρκικό τζιχαντισμό 40 χρόνια πριν και ο Αττίλας, χάρη σε δυτικές δυνάμεις, είναι ακόμη πάνω στο ελληνικό νησί...

  Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ
   Ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου, που εκτός των παραπάνω προσκύνησε και στο πληγωμένο Μοναστήρι της Αγίας Θέκλας και στην θαυματουργή Παναγία Σαϊντανάγια, είδε με τα μάτια του την τεράστια καταστροφή και το ανείπωτο δράμα του Συριακού λαού και δεσμεύτηκε να το μεταφέρει σε κάθε πλευρά, σε κάθε ξένο διπλωμάτη και αντιπρόσωπο που θα συναντά πλέον στην Κύπρο!

  ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ
   Η Συρία, είναι "η Μακεδονία της Μέσης Ανατολής", χάρη στον Μέγα Αλέξανδρο και τους επιγόνους του, που κατά την περίφημη Ελληνιστική Περίοδο δημιούργησαν εκεί κυριολεκτικά μια νέα και θαυμαστή Μακεδονία, ιδρύοντας πανέμορφες πόλεις, με μαρμάρινους κίονες, λαμπρά οικοδομήματα και εκθαμβωτικά ανάκτορα, πολλές μάλιστα με τα ίδια μακεδονικά ονόματα της πατρίδας, όπως "Πέλλα", "Έδεσσα", "Βέρροια", "Αμφίπολις" και δεκάδες άλλες!

   Μια Συρία που μιλούσε επί χίλια χρόνια ελληνικά και είχε ελληνική ή ελληνόφιλη εθνική συνείδηση, ταυτιζόμενη αρχικά με την αρχαία Μακεδονία και τους Σελευκίδες και στη συνέχεια με τη Βυζαντινή μας Αυτοκρατορία!

   Ο ίδιος ο Ιουστινιανός έφτασε ως εκεί ιδρύοντας το Μοναστήρι της Παναγιάς Σαϊντανάγια μετά από θαύμα της Θεοτόκου (δείτε εδώ), ο Βασίλειος Β΄ ο Πορφυρογέννητος (Βουλγαροκτόνος) έτρεξε προσωπικά με απίστευτο ηρωισμό για να τη σώσει από το Ισλάμ (δείτε εδώ) και τόσοι άλλοι Αυτοκράτορες και Στρατηγοί μας ευεργέτησαν και θριάμβευσαν στη Συρία, όπως ο ανεπανάληπτος Νικηφόρος Φωκάς!

   Τα κάστρα, τα Μοναστήρια, οι πόλεις, οι πύργοι, τα πλοία της Συρίας είχαν με καμάρι αναρτημένη επί αιώνες τη σημαία του Δικέφαλου Αετού, ενώ μέχρι πριν σχεδόν 100 χρόνια ο Πατριάρχης Αντιοχείας ήταν σταθερά Έλληνας!
   Ακόμη και σήμερα μάλιστα υπάρχουν δεκάδες ελληνικά χωριά και χιλιάδες Έλληνες και Ελληνόπουλα στη Συρία (δείτε εδώ) ξεχασμένα από όλους, ανυπεράσπιστα από τους Τζιχαντιστές δολοφόνους!

   Και σήμερα; Η Συριακή Πρεσβεία στην Αθήνα είναι κλειστή... Η Ελληνική Πρεσβεία στη Δαμασκό ανύπαρκτη... Ο Άσαντ τους "μυρίζει" και τους "ξυνίζει" στην Αθήνα και ο Βυζαντινός Ελληνισμός και ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός της Συρίας, είναι καταδικασμένος από τα κόμματα που δεν έχουν όμματα, μνήμη, ψυχή και τόλμη!

   Αντιθέτως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, αγκαλιάζει τον Ελληνισμό και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς όλου του κόσμου, τιμώντας και την Μακεδονική Αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη Βυζαντινή μας, που και οι δύο έφεραν ειρήνη, ευτυχία, φως, πολιτισμό και ευημερία στους λαούς!

   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, έχει λοιπόν - όπως και κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας -πολλούς λόγους για να υπερασπίζεται τη Συρία και τους ανθρώπους της, θεωρώντας νόμιμο Πρόεδρο τον Άσαντ και καταδικάζοντας τη βία και τις σφαγές των Ισλαμιστών, όποια απόχρωση και ιδιότητα και εάν έχουν! Είναι άλλωστε αυτοί οι ίδιοι Ισλαμιστές που κατέλυσαν το Βυζάντιο και έφεραν τον τρόμο και το σκοτάδι στην περιοχή.

   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, θα ανοίξει και πάλι τις Πρεσβείες, θα έρθει σε συνεννόηση με τον Άσαντ για την ανοικοδόμηση συγκεκριμένων πόλεων από ελληνικές επιχειρήσεις, θα προστατέψει ενόπλως ελληνικά ορθόδοξα χωριά και θα εργασθεί για την ασφαλή επαναπροώθηση όλων των προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα μας πίσω στη Συρία (γέφυρα επιστροφής), ώστε να μπορέσουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή, που κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι τους γκρέμισαν. 

 Κύκλοι που φρόντισαν παράλληλα να αποδυναμώσουν οικονομικά, εθνικά και στρατιωτικά την Ελλάδα, ώστε να γίνει ισλαμική αποικία, με γερμανικά ή τουρκικά αφεντικά στο σκυμμένο κεφάλι της.

  Για να γίνει ένα ερείπιο, για το οποίο θα δυτικοί ξεναγοί θα λένε ύστερα με δάκρυα, πως είναι δήθεν "ρωμαϊκό", όπως κάνουν χρόνια τώρα για τις αμέτρητες μακεδονικές και βυζαντινές αρχαιότητες του αιώνιου Ελληνισμού στη Συρία...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr