NTOKOYMENTO ΕΙΣΒΟΛΗΣ: ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ! Βίντεο




Μοναδικά ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν ότι έγινε κανονική εισβολή Σκοπιανών κρατικών Αστυνομικών Δυνάμεων σε ελληνικό έδαφος, στην Ειδομένη, 10-4-2016!


Οι Σκοπιανοί, όχι μόνο πάτησαν μέσα στην Ελλάδα, αλλά

βομβάρδισαν κανονικά και κατ΄ εξακολούθηση ελληνικό έδαφος και προχώρησαν αρκετά και θρασύτατα, περνώντας και αυτή την χαρακτηριστική πυραμίδα των συνόρων, όπως έχει καταγράψει αδιάψευστα βίντεο του RT!

Οι Σκοπιανοί εισέβαλαν αποδεδειγμένα λοιπόν στην Ελλάδα και στην μία και μόνη και αληθινή Μακεδονία, της οποίας το όνομα όχι μόνο ξεπουλά ξεδιάντροπα η Κυβέρνηση του χάους, αλλά αφήνει τώρα ανενόχλητα να καταπατούν και αυτό το ίδιο το αιματοβαμμένο έδαφός της!


Τα ντοκουμέντα που δημοσιεύουμε σήμερα, συνιστούν από την άλλη, κατάφωρη και βάναυση παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, που έχει ως όρο, τον σεβασμό των συνόρων και άρα γίνεται για άλλη μια φορά καταγέλαστη, μαζί με την γελοία διαπραγμάτευση, των εθνικών μας Αδιαπραγμάτευτων!


Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, καλεί τον Μακεδονικό Ελληνισμό και όλους τους συνειδητοποιημένους Έλληνες, να υπογράψουν άμεσα την Ιδρυτική του Διακήρυξη, που μόλις προχθές δόθηκε στην δημοσιότητα, για την άμεση και έμπρακτη κατοχύρωση της Ελληνικότητας του Ονόματος και του Εδάφους! Για την αναγέννηση της Ελλάδας, που αξίζει μια αληθινή Κυβέρνηση, που θα σέβεται την κληρονομιά, τα δίκαια, την Ιστορία,  την Πίστη, τους Αγώνες και τις αγωνίες του λαού μας! (Η Ιδρυτική Διακήρυξη πρέπει να υπογραφεί από 35.000 Έλληνες, όσοι και εκείνοι με τους οποίους ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος, εδώ και εδώ)

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr