ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: Η ΙΔΙΟΦΥΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ! Βίντεο


Γεμάτος στοιχεία, αναλύσεις και εκρήξεις ο Στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος, επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αναλύει την ιδιοφυή στρατηγική του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο περίφημο πια "Ανοικτό Πανεπιστήμιο" της επαινετέας "Σχολής Γονέων Κατερίνης". 

Ο Στρατηγός φυσικά δεν αφήνει αναπάντητα τα θέματα του Μνημονίου και της Οικονομίας, των προσφύγων/μεταναστών, ούτε του Δημογραφικού, ούτε της ίδρυσης "Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών" στο ΑΠΘ, ούτε του ρόλου του ΝΑΤΟ, στον Γενικό Γραμματέα του οποίου επιτίθεται με οξύτατο μεν, δίκαιο δε τρόπο, για την υπόθεση της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο και τον οποίο ονομάζει "αδελφή" και του φωνάζει ωμά "βούλωστο"... (δείτε στο 23.30)

 Η επίκαιρη ομιλία έγινε στις 15-2-2016 με την συνδιοργάνωση τους Εκπαιδευτικό Συγκροτήματος "ΠΛΑΤΩΝ" και προλόγησε ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων Κατερίνης Κωνσταντίνος Κορομπίλης, που είχε διατελέσει ιπτάμενος χειριστής συσκευών Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*
η μεγάλη δύναμη του Ελληνισμού

* υπό ίδρυση

1 σχόλιο:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr