ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ! Μαγειρεύουν ΗΠΑ, Βερολίνο, Αθήνα, το Όνομα!



 Με ευθύνη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (SDSM) Ζόραν Ζάεβ κατέρρευσαν για άλλη μια φορά, ακριβώς πάνω στο νήμα, οι διαβουλεύσεις για την προγραμματιζόμενη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στις 24 Απριλίου, όπως είχε από το περασμένο καλοκαίρι συμφωνηθεί, ανάμεσα σε ΗΠΑ, Βερολίνο, Βρυξέλλες και Κόμματα των Σκοπίων!

   Βάση εκείνης της Συμφωνίας του Przino, ο Γκρούεφσκι έπρεπε να υποβάλει την παραίτησή του 100 ημέρες πριν τις Εκλογές, όπως ακριβώς έκανε ήδη, αλλά τώρα ο Ζάεβ (φωτό 2) που δημιούργησε το όλο θέμα, αρνείται να συμμετάσχει, επειδή ακριβώς όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα ξαναβγεί πανυγηρικά ο Γκρούεφσκι!

 Έτσι χθες το βράδυ (15 προς 16 Ιαν. 2016), στην  μαραθώνια συνάντηση των πολιτικών κομμάτων υπό τον ίδιο τον Επίτροπο Διεύρυνσης της Ε.Ε. (!) Γιοχάνες Χαν (φωτο 3) και με τη συμμετοχή επίσης του Βέλγου ειδικού Πίτερ Βαν Χόιτε  στα Σκόπια, ενώ Γκρούεφσκι (VMRO - DPMNE), Αλί Αχμέτι (DUI) και Μεντούχ Θάτσι (DPA) συμφώνησαν για Εκλογές στις 24 Απριλίου, ο Ζόραν Ζάεβ (SDSM) δήλωσε ότι δεν θα πάρει μέρος το κόμμα του, με το πρόσχημα μη εκκαθάρισης των εκλογικών καταλόγων και του θεσμικού πλαισίου των ΜΜΕ, το οποίο αποτελεί φθηνή υπεκφυγή, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Γκρούεφσκι παραιτήθηκε από την Πρωθυπουργία!

   Όμως η παραίτηση συνδέεται με το "100 ημέρες πριν τις Εκλογές". Και εφόσον αυτές δεν θα γίνουν - όπως φαίνεται τώρα - στις 24 Απριλίου, η παραίτηση Γκρούεφσκι παγώνει!
   
  Όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στα Σκόπια έχουν τεράστια σημασία για το θέμα του Ονόματος, αφού αυτό βρίσκεται πίσω από όλο το παρασκήνιο αλλαγής ή όχι της Κυβέρνησης Γκρούεφσκι που παραμένει άκαμπτη, ενώ ο Ζάεβ θεωρείται πιο υποχωρητικός στο όνομα (χωρίς καμία πάντως ουσιαστική σημασία για εμάς, αφού το "Μακεδονία" εμπεριέχεται στις λεγόμενες "σύνθετες ονομασίες"). 
  Το Όνομα δε, συνδέεται με την εισδοχή ή όχι των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., κάτι για το οποίο καίγονται ΗΠΑ και Βρυξέλλες, αλλά και το Βερολίνο...

    Την ίδια ώρα στην μνημονιοκρατούμενη Αθήνα, τα κόμματα της ντροπής, διαγωνίζονται για το ποιο θα κάνει την υποχωρητικότερη πρόταση και για το ποιο θα γίνει ο θλιβερότερος επίσημος Νονός των Σκοπίων, με το ιερό μας "Μακεδονία" εντός!
   Αλλά δεν θα τους περάσει!
  Οι γενναίοι Μακεδόνες και ολόκληρος ο συνειδητοποιημένος και αγανακτισμένος Ελληνισμός, έρχονται σαν κεραυνός για την μεγάλη κάθαρση! 
  Έρχονται ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι, να αναλάβουν με ευαισθησία, δικαιοσύνη, ανθρωπιά και αποφασιστικότητα και πάνω από όλα με τη βοήθεια του Θεού, τα ηνία της λαμπρής χώρας, που κάποιοι, με Μνημόνια και αμνημοσύνη, με αιχμαλωσίες και πωλητήρια, με ασέβεια και αθεΐα, την κατάντησαν τον περίγελο των εθνών!

   ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
σε ετοιμότητα για τη Μακεδονία, τον Αλέξανδρο 
και ολόκληρη την Ελλάδα
υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα
Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr