ΒΡΟΝΤΗ ΑΝΘΙΜΟΥ: ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ!


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-10-2015:  Δίκαιος και ευλογημένος από τον Θεό ο αγώνας του ονόματος κατά των Σκοπίων, διακήρυξε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό της Κυριακής 25-10-2015, απαντώντας έτσι στις παρασκηνιακές και υπονομευτικές ενέργειες που μεθοδεύουν Κυβέρνηση και κόμματα για να παραδώσουν το ιερό όνομα των Μακεδόνων στους Πλαστογράφους, ενώ υπενθύμισε και την γνωστή ιστορική ρήση ΟΧΙ του αείμνηστου Προέδρου Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή!

ΑΝΘΙΜΟΣ: "Όσες πράξεις κι αν γίνουν και απόπειρες για να δοθεί το όνομα "Μακεδονία" εις το γειτονικό κράτος των Σκοπίων, ό,τι και να γίνει, δεν πρόκειται ποτέ να επιτύχει, γιατί είναι τόσο δίκαιο το αίτημά μας και η διακήρυξή μας είναι τόσο ευλογημένη από τον Θεόν, ώστε δεν μπορεί αυτό το θαύμα ενός κράτους ενδόξου, όπως είναι το ελληνικό - που έχει υπηρετήσει σε όλες τις περιπέτειες του ευρωπαϊκού χώρου - δεν μπορεί ποτέ να χαθεί και δεν μπορεί ποτέ να ηττηθεί
   Το λέω για την προχθεσινή προσπάθεια "για να δούμε τι θα πείτε για τα ονόματα". Μου έδωσε την εντύπωση σαν ήθελε να ξεκινήσουμε από την αρχή, να δούμε όλη την ιστορία των τελευταίων, όχι μόνο των 15 χρόνων, αλλά των 25 και 30 χρόνων, που έχουν λεχθεί για την υπόθεση αυτή του ονόματος. 
 Και που αυτή η αλήθεια εγράφηκε στην ιστορία από την τότε δήλωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή..."η Μακεδονία είναι μία και είναι - πράγματι για πάντα- ελληνική""!


Θεσσαλονίκη 28-4-1992, Αεροδρόμιο "Μακεδονία"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr